Párkapcsolati gondokkal küzd Demcsák Zsuzsa és Krishan?
2020-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már lassan egy éve, hogy Demcsák Zsuzsa szerelembe esett az indiai Krishannal, amikor Srí Lankán járt az Ázsia Expressz 2 forgatásán. A pár annyira egymásba habarodott, hogy ott helyben meg is tartották az esküvőt. Eddig közös életüket tervezgették, a közelgő magyar esküvővel.

 

Úgy tűnt, az új szerelemmel Demcsák Zsuzsa élete helyrejön előző házassága és kapcsolatai után. Boldognak látszott, szinte nem is mutatkozott Krishan nélkül, ám a hazai esküvő egyre csak csúszik.

A Borsnak feltűnt, hogy a tévés műsorvezető szilveszterkor posztolt utoljára közös képet magukról, mostanában pedig nem is igazán hallani a párról. A lap megkereste a műsorvezetőnőt, akit megkérdeztek, minden rendben van-e, ám Zsuzsa hangja a telefonban letörtnek tűnt. A 2020-as jóslatára, miszerint ez lesz a legboldogabb éve, szomorúan emlékezve annyit mondott, „ez szilveszterkor volt" , majd jelezte, hogy inkább bontaná a vonalat.


A lapnak Zsuzsa egyik közeli ismerőse megerősítette, hogy ha meg kell jelenni valahol, Demcsákék együtt mennek, de amúgy nincs minden rendben. Persze, reméli, hogy előbb-utóbb összecsiszolódnak.

Forrás: Blikk