Agárdi Szilvi részleteket árult el a lánykéréséről
2023-02-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az akkor 17 éves Agárdi Szilvit 2012-ben ismerhette meg a közönség, amikor lenyűgözte a zsűrit és a közönséget figyelemre méltó tehetségével. Ám most, több mint egy évtizeddel később, már nagy zenei karriert tudhat magáénak, a szerelmével pedig az esküvőjükre készülnek.

Szilvinek néhány héttel ezelőtt tette fel a nagy kérdést párja, az énekesnő nagy meglepetésére.

„Szerintem nincs nő, aki ne lepődne meg azon, amikor megkérik a kezét. Én nem az a típusú lány vagyok, aki állandóan mondogatja a párjának, hogy 'na, mikor kérsz már meg?', meg 'elveszel-e feleségül?'. Persze, éreztem, hogy Gergő pár nappal a lánykérés előtt elkezdett kicsit furán viselkedni, éreztem a hangján, hogy izgul valami miatt. Szóval voltak jelek, amik arra utaltak, készül valamire, és a lánykérés napján megéreztem, hogy ez a nap más lesz, mint a többi” – mesélte Szilvi, aki hosszú utat tett meg a boldogságig.

„Én világéletemben abban hittem, hogy szorgalmasnak kell lenni, és akkor a befektetett energia megtérül majd, legyen szó magánéletről vagy munkáról. Voltak nehéz időszakok az életemben, amikor keményen kellett dolgoznom saját magamon. Amikor elvesztettem a látásomat, azt mondták, 2 év kell majd, hogy el tudjam magamban rendezni ezt az új helyzetet. Én meg azt mondtam magamban: nincs nekem két évem erre! Pedig valójában, ha végiggondolom, több idő is kellett ennél.

A kezdeti sokk után jött a lelki felépülés szakasza, de ha őszinte vagyok, mostanra békéltem meg teljesen ezzel a helyzettel, mert most érzem úgy, hogy az életem kirakósának darabjai a helyükre kerültek. Megnyugodtam, mert itt van mellettem Gergő, mert a családom mindenben támogat, és mert a magánéleti harmónia mellett most úgy érzem, szakmailag is fontos elismerést könyvelhetek el azzal, hogy én vehettem át az évszázad magyar dalának szóló előadói díjat.

Úgy éreztem a karrierem alatt, hogy nekem sokszor háromszor annyit kell bizonyítanom, mint másnak. A szüleim is arra tanítottak, az eszemet kell használnom, ha a látásomat elveszítettem. Szépen lassan, évről évre, sőt, napról napra raktam össze magam. Először saját magammal és a helyzetemmel kellett megbékélnem, hogy megérkezhessen a boldogság az életembe, és aztán a környezetemben is minden a helyére került, a körülöttem lévő béke és a pozitív életszemlélet pedig meghozták a szakmai sikert is.

Rengeteg tervem van. Jön az új lemezem, videoklipet forgatunk, szeretnék sokat koncertezni, és van még egy nagy vágyam. Még soha nem voltam úgy külföldön, hogy ne dolgozni mentem volna, hanem csak nyaralni. Nekem ez még nem adatott meg, és életemben először szeretnék egy külföldi vakációt, ami csak a pihenésről szól” – árulta el Szilvi a Story Magazinnak.