Csuti és 26 éves barátnője új szintre emelik a kapcsolatukat
2023-02-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csuti és a 26 éves barátnője hamarosan nagy kaland elé néznek közösen, hiszen úgy határoztak, hogy új szintre emelik a kapcsolatukat. A szerelmesek Dominikára utaznak tíz napra, és most az is kiderült, hogy fogják eltölteni a nyaralásukat.

Az üzletember elmondása alapján már inkább szeretné titokban tartani a magánélete részleteit, azt azonban megosztotta, hogy új kedvese csinos, szép és sportos, illetve Biankának hívják.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon »dobtam egy tüzet« az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között” – magyarázta a megismerkedésükkel kapcsolatban, viszont azt hozzáfűzte, hogy a gyermekeinek még nem mutatta be a lányt.

Ezúttal újabb szintre emelik a kapcsolatukat a párjával, ugyanis tíz napot töltenek majd el a varázslatos Karib-térségben kettesben. Pár nap múlva már indulnak is Dominikára, saját bevallása szerint ugyanis már nagyon régóta vágyott egy egzotikus és gyönyörű helyre.

„Egy olyan utazásra vágytam, ami jó előre meg van tervezve, le van foglalva minden. Ezért elmentem Peti barátomhoz, aki egy utazási irodát vezet. Ott dőlt el, hogy Dominika lesz az úti cél, Bécsből repülünk majd. Az ő segítségével választottuk ki a szállodát is, ami napokig az otthonunk lesz, még műholdon is megnéztük az elhelyezkedését” – taglalta az úti cél választását illetően, majd kiemelte:

„Kint, Punta Canán pedig Sandro haverom tervezi már a programokat nekünk, mert bár a pihenésé lesz a főszerep, azért egy-egy izgalmas kalandra elmegyünk. Szeretnénk például bálnalesre menni. Januártól márciusig lehet meglesni a hosszúszárnyú bálnákat, akik a párzási időszakban vonulnak erre. Reméljük, tényleg láthatunk majd néhány fenséges példányt” – áradozott a Ripostnak az álomszerű kikapcsolódásról az édesapa, aki tíz napig „lesz összezárva” a kedvesével, így szerinte hamar kiderül majd, hogy mennyire tudnak együttműködni.

"Nagyon várjuk már Biankával, hogy ott legyünk. Mert valljuk be, teljesen más, amikor két-három naponta találkoztok, mint amikor kettesben utaztok ilyen messzire és tíz napig össze vagytok zárva. Mondjuk nem aggódom! Szintet léptünk!"– jelentette ki határozottan.