Ada öt év után hozzáment szerelméhez
2020-08-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Boldogabb már nem is lehetne Pintér Adrienn (37), azaz Ada. A műsorvezető öt év után augusztus 8-án hozzáment szerelméhez, Mátéhoz.

 

A friss házasok jelenleg Németországban élnek egy családként Ada tinédzser ikerfiaival, Bencével és Bálinttal, igaz, az elején a távkapcsolat nehézségeivel is meg kellett küzdeniük. Amikor pedig az esküvőt tervezgették, közbejött a koronavírus-járvány, amely sok mindenben húzta keresztül a számításaikat.

– Úgy ötvennel kevesebb ember volt ott az esküvőn, mint azt eredetileg terveztük. Sajnos az én nagymamám és Máté nagyszülei hiányoztak, és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott is, de meg kellett értenünk a dolgot. Mi is vigyáztunk, a templomban például maszkokat osztottunk, hiszen a ceremónia mégiscsak zárt térben volt – árulta el Ada, aki szerint a körülmények ellenére az esküvőjük pontosan olyan volt, amilyennek szerették volna.

– A polgári esküvőt előtte megtartottuk, egy-egy tanúval, a templomit szerettük volna a családdal, a barátokkal ünnepelni. Nem volt semmi túltolva, túldíszítve, az egész egyszerű volt, ahogy a ruhám is. Persze betartottunk hagyományokat, a gyűrűket a templomba például a fiaim hozták be és a bulin volt menyasszonytánc is, de nem volt klasszikus esküvőnk, sokkal lazább volt, pont olyan, ahogy mi akartuk – sorolta a műsorvezető, akinek már a hangjából is érezhető volt a boldogsága, ahogy lelkesen mesélt a Blikknek a nagy napról.

A friss házasok az esküvő utáni hetet együtt töltötték, ám nemrég Máténak vissza kellett mennie Németországba.

– Fontos volt számunkra, hogy Budapesten legyen az esküvőnk, de egy ideje már Németországban élünk. Máté előrement, de nemsokára mi is követjük a fiúkkal, hiszen kezdődik az iskola. Addig Magyarországon vagyunk egy picit a családdal – árulta el Ada, aki azt is hozzátette, egyelőre nem terveznek nászutat, ám ez nem jelenti azt, hogy jövőre nem lesz rá lehetőség.

Ada és Máté egy református templomban házasodott össze, éppen ezért nem mondták ki azt a bizonyos igent. A református esküvői szertartás alatt ugyanis a lelkipásztor nem a sokak által ismert Akarod-e? kérdést teszi fel a menyasszonynak és a vőlegénynek, hanem egy eskü keretében fogadnak örök hűséget egymásnak.

Forrás: Blikk