Macsóból lett mintaapa Kulcsár Edina férje
2020-08-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenre kész Szabó András, azaz Csuti annak érdekében, hogy Kulcsár Edinával való szerelme örökké tartson, ráadásul az apaságot is iszonyatosan menőnek tartja.

Igazi mintaapa lett Szabó András, azaz Csuti! Az üzletember valósággal rajong két gyermekéért, Medoxért és Nináért, akikért bármit megtenne, ahogy feleségéért, Kulcsár Edináért is, hiszen óriási köztük a szerelem. Ám Csuti nem tagadja, mielőtt egymásra találtak volna az egykori szépségkirálynővel, igazi macsóként élte az életét, de Edina miatt megszelídült. Most a csemetéi a legfontosabbak számára.

– Az elmúlt időszakban a fiam lett az életem meghatározó szereplője. Persze, a kislányom is, de neki még elsősorban az anyukájára van szüksége. Az szavakkal leírhatatlan, hogy mit érzek, amikor Medi hozzám ér, megfogja a kezem, ha hív játszani, az, hogy ő van. Most is beleborzongok, hogy beszélek róla. Ezt iszonyatosan menő megélni. Megszületsz, élsz, alakítod a sorsod, de amikor elég érett leszel arra, hogy önmagadat a családban harmadik, negyedik helyre rangsorold, hogy a feleségednek és a gyerekeidnek mindene meglegyen, akkor leszel igazán férfi – mondta a Borsnak Csuti, aki nem titkolja: Edina előtt falta a nőket.

– De jött ő, és egy csapásra minden megváltozott. Hiszek abban, hogy jó, ha egy férfi tapasztal, kipróbálja magát, itt, ott, amott. Így ha jön valaki, már nem vágyik tapasztalásra, olyanra, ami rosszat tenne a kapcsolatnak. Azért, hogy ez örökre megmaradjon, mindenre kész vagyok. A legmenőbb dolog kötődni valakihez, egyformán gondolkodni, érezni. Mindegy a múlt, az csak hozzásegített ahhoz, hogy ilyenek legyünk – magyarázta Csuti.

Forrás: Blikk