A Nagy Ő: véget ért a szerelem, szakított Tóth Dávid és Laura
2021-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Véget ért A Nagy Ő, s végre kiderült, melyik lány rabolta el Tóth Dávid kajakozó szívét. A sportoló szerelméért hetekig küzdöttek a lányok, de ő végül az utólag csatlakozó Szalai Laurát választotta, s úgy tűnt döntése nagyon határozott, ugyanis szerelmet is vallott a lánynak.

A 24 éves Laura a végső pillanatokban nagyon zavarban volt, ugyanis nem lehetett egészen biztos Dávid döntésében, mert a sportló az utolsó randijukon elárulta: együtt töltötte az éjszakát, az akkor még versenyben lévő Annabellával. Dávid szívét ennek ellenére Laura rabolta el, páros pedig a műsor után azonnal egy álomszerű nyaralásra ment Montenegróba, ahol feledhetetlen napokat töltöttek együtt.

Persze, a műsor véget értével azonnal megindultak a találgatások, hogy Laura és Dávid együtt vannak-e még, hiszen a műsort nyáron forgatták, azóta hónapok teltek el, ám a közösségi oldalakon nem érkezett megerősítő válasz.

 

Az nlc.hu vasárnap azt írta, a páros szerelme két hónap után véget ér, a portálnak állítólag Laura erősítette meg, hogy a kapcsolatuk tiszavirág életű volt. A találgatások végére a hétfő reggeli Mokkában tettek pontot, ahol Dávid és Laura együtt árulták el: együtt voltak két hónapig, ám ezt követően valóban szakítottak.

Dávid a műsorban elmondta, nagyon intenzív nyarat töltöttek együtt, sőt, a szakítás ellenére sincs bennünk csalódás.

 

Laura a Mokkában ugyan szűkszavúan beszélt a szakításról, de az nlc.hu-nak részletesen elmondta, mi is történt:

„Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni”.

 

„Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább” – árulta el a portálnak a fiatal lány.

„Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben” – zárta gondolatait Laura.

 

Forrás: Blikk.hu