A magánéletéről vallott Sári Évi
2022-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Magánéletéről is vallott Sári Évi a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában. Az énekes-színésznő bevallotta, soha nem érezte azt, hogy édesanya szeretne lenni.

Sári Évi úgy érzi, hogy a szerelmi élete, az, ahogyan éli a mindennapokat, nem feltétlenül alakult a társadalmi elvárások szerint.

"Az én magánéletem nem biztos, hogy a konvencióknak megfelelően fejlődik, mondjuk nem is vagyok az a típus, aki meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak. Sőt, utálom, amikor nyomást helyeznek rám ilyen szinten kívülállók, vagy a magánéletemben bizonyos emberek. Ahogy ezt megérzem, rögtön az ellenkezőjét akarom. Aki kicsit is ismer, tudja, hogy nem szabad nyomasztani semmivel, mert akkor menekülés van. Ha hagynak, csinálom én azt magamtól, szerintem egyszerű a recept hozzám. Igaz, valaki azt mondja, hogy nem annyira..." – kezdte Évi, aki arról is mesélt, hogy miért nem lett eddig gyermeke, és milyen konvencióknak mond ellen.

,,Ilyen a családalapítás például. Azt hallani mindenhonnan: »állapodj meg, menj valakihez feleségül, élj normális életet!« Mi a normális? Szerintem az, amit én kitalálok magamnak. Azt, hogy szüljek 1-2 gyereket, és üljek otthon a seggemen, nem annyira éreztem magaménak, és még mindig így vagyok vele. Van olyan barátnőm, akiben 30 éves korától van ez az érzés, hogy szeretne anya lenni. Ha meglátott egy gyereket, elkezdett sírni. Most már anyuka, és nagyon boldog. Bennem ez soha nem volt meg. Az volt mindig, hogy majd egyszer biztosan lesz gyermekem, de hogy mikor, azt nem tudom, hogy hány gyerek, azt sem tudom. Nem képzeltem ezt el soha, nem voltam az a típusú kislány, aki látja magát a fehér ruhában, és elképzeli, hogy milyen esküvőt akar, és három kisgyerek körbeveszi, majd élünk boldogan, míg meg nem halunk. Imádom a gyerekeket, a barátnőimnek mindnek van, nagyon szeretek velük lenni, tündériek, de bennem valahogy ez az érzés nem jött"– vallotta be Évi.

"Most az utolsó utáni pillanat van, és még mindig nem. De ehhez az is kellett, hogy a párkapcsolataim nem sikerültek a legrózsásabban. Lehet, hogy ha mondjuk úgy alakult volna, ha találkoztam volna egy pasival, akivel minden stimmelt volna, és halálosan szerelmes vagyok, már lenne gyerekem"– tette hozzá a színész-énekesnő.Forrás: Blikk