A királyi család minden nyilvános szereplést lemondott
2024-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Komolyabb problémák merülhettek fel a brit királyi családban, ugyanis Vilmos herceg visszamondta a részvételét az októberi szamoai találkozóról.

Pár hónapja érkezett a sokkoló hír, miszerint Katalin hercegné rákbetegséggel küzd, ezért megelőző kemoterápiás kezelést kap. Az nem derült ki, hogy a betegség mely formájával diagnosztizálták, ám annyi igen, hogy a szintén rákos III. Károly királlyal ebédelt a bejelentését megelőzően csütörtökön, aki arra biztatta, vállalja fel az állapotát. A brit trónörökösnek így jelenleg egyedül kell helytállnia, miközben úgy tűnik, a családban körülötte minden összeomlott.

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb a fejetlenség és az aggodalom Katalin miatt, ugyanis Vilmos herceg nem várt bejelentést tett: komoly okokból kifolyólag nem tudja helyettesíteni a rákkal küzdő Károly királyt a szamoai eseménysorozaton. Bár már eddig is arról szóltak a hírek, hogy talán súlyosabb a helyzet, mint az kifelé kommunikálja a család, most bebizonyosodni látszik, hogy tényleg viharfelhők gyűltek a palota fölé. Idén már nem is nagyon várhatnak pozitív híreket a rajongók, mivel a hercegi pár egészen 2025-ig visszamondott minden nyilvános szereplést Katalin részéről.

A Nemzetközösségi Kormányfői Találkozót Szamoában tartják októberben, ezért is megdöbbentő, hogy a felesége után Vilmos is hónapokkal előre jelezte, hogy nem tud megjelenni az eseményen. Ebből arra lehet következtetni, hogy a neje olyan rossz állapotban van, hogy talán őszre sem lesz jobban, ezért a párja támogatására szorul és semmilyen kötelezettséget nem vállal a gyógyulásra való fókuszálás miatt - írja a Hindustan Times.