A január is lehet romantikus – programötletek első randihoz
2024-01-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ki mondta, hogy egy szürke január estén nem lehet romantikus első randit szervezni? Az biztosan tévedett. A hideg idő nem kell, hogy elvegye a kedved egy találkozótól, csak nem mindegy milyen helyszínt és programot választasz. Ha nincs ötleted, akkor most segítünk. Válogass bátran szívmelengető tippjeink közül!


A sablonos, de mindig nyerő

Kávézó, teázó

A röpködő januári mínuszok ellen tökéletes ellenszer egy illatos, gőzölgő forró tea, vagy egy habos cappuccino. Szerencsére ma már szinte minden városban akad néhány kellemes hely, ahol egy hangulatos asztalkánál órákon át beszélgethettek, és még azt sem fogjátok észrevenni, hogy elrepült az idő.

Pizzéria

Enni télen is kell, és a pizzasütő kemence mellett senki nem fog fázni sem. A finom ételek nem csupán jobb kedvre derítenek, de beszélgetés indító témának sem utolsók. Már az elején kitárgyalhatjátok, hogy ki mit szeret, és hol ettétek eddig életetek legfinomabb pizzáját.

 

Művészlelkeknek

Kiállítás, galéria

Ha épp nemrég nyílt egy érdekes kiállítás, vagy van olyan galéria, ahová régóta szeretnél elmenni, akkor itt a remek alkalom egy beltéri sétához. Ha hasonló az ízlésetek, akkor gyorsan bele fogtok melegedni egy jó beszélgetésbe is, miközben megcsodálhatjátok a kiállított darabokat.

Artmozi

Mindig vannak olyan új, és régi filmek, amelyek az igazi rajongóknak kötelezőek. Akár egy első randin is izgalmas program lehet, amely után együtt beszélhetitek meg a látottakat.

Könyvtár

Könyvmolyoknak kihagyhatatlan program barangolni egy regényektől és verses kötetektől roskadozó polcok közötti folyosókon, és kitárgyalni, hogy kinek melyik a kedvence, és mit ajánlana szívesen a másiknak. Egy ilyen helyen biztosan elkerülhető az a bizonyos kínos csend, hiszen a legvégső esetben csak kikapsz egy regényt, és felolvasol belőle egy részletet a partnerednek.

 

Sportosaknak

Jégkorcsolyázás

Számos városban nyílnak a téli időszakban jégpályák, szépen kivilágított jégfolyosók, ahol együtt élvezhetitek a téli sportok hangulatát, és közben még ismerkedhettek is. Miután elfáradtatok, akkor pedig jól esik majd egy forrócsoki egy közeli kávézóban.

Termál fürdő látogatása:

A bevállalósabbak akár fürdőruhára is vetkőzhetnek, és kipróbálhatnak egy helyi termálfürdőt, a forró víz átmelegíti a tested, egy jó beszélgetés pedig a lelked.

 

Ez is érdekelhet! - 5 különleges őszi ötlet első randihoz