A Drága örökösök sztárja szívszaggató kálváriájáról vallott
2023-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Balázs és felesége kemény időszakon vannak túl, és számukra nehéz út vezetett odáig, hogy megtalálják a boldogságot.

Varga Balázsnak már van egy gyermeke az előző házasságából, jelenlegi feleségével azonban úgy érezték, a kapcsolatukat egy közös baba tenné teljessé. Balázs párja, Zsófi hamar várandós lett, ám akkor még nem sejtették, milyen kálvária előtt állnak.

– Zsófinak egyre gyakrabban fájt a hasa. De a magzat még nagyon kicsi volt, a szívhangot sem lehetett hallani, így azt mondták, várnunk kell. Aztán Zsófi vérezni kezdett, és nagyon megijedtünk. Akkor már egyértelmű volt, baj van, a magzat nem él, elkerülhetetlen az operáció – árulta el Varga Balázs a Best Magazinnak.

A műtét után romlott a helyzet: kiderült, hogy a színész feleségének szervezetében a HCG-szint (a HCG-hormon a kialakuló placentának, pontosabban a hólyagcsírának az a része, amelyből később a méhlepény lesz) még mindig magas. Ebből arra lehetett következtetni, hogy Zsófi még mindig terhes, vagyis van még egy magzat a pocakjában.

Mivel mindkettőnk családjában volt ikerterhesség, tudtuk, erre valóban van esély. Meg is találták a második magzatot, de méhen kívüli, az egyik petevezetékben. Onnan kezdett újra szivárogni a vér, így végül életmentő műtétre volt szükség

– folytatta Balázs.

 

A műtét során eltávolították Zsófi egyik petevezetékét, ami nagyban csökkentette az újbóli terhesség esélyét.

Azt mondogattuk, fiatalok vagyunk, minden rendben lesz, a jövőre koncentrálunk. Korábban egyikünk sem volt sírós, de amióta ez történt, kétnaponta elbőgjük magunkat. Elég, ha a lányom mond valamit, vagy a tévében egy gyerekes reklámot látunk... Azt mondják, egy ilyen tragédia után a meg nem szülelett gyerekek őrangyalként vigyáznak arra, aki utánuk jön. Ők az úgynevezett szivárványgyerekek. (...) Hisszük, hogy az ikrek fentről figyelnek

– mondta meghatottan Balázs.

Szerencsére nem kellett sokat várniuk, ugyanis a szerelmesek a műtét után ismét babát vártak. Eleinte nem merték beleélni magukat az újabb gyermekáldásba, ráadásul itt sem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis kiderült, nem fejlődik rendesen a magzat.

– Emlékszem, Zsófi zokogva jött ki az orvostól. Gyógyszert kapott és pihennie kellett. Feszült hetek következtek, de mindent megtettünk, hogy a kislányom ne lássa rajtunk, min megyünk keresztül. Aztán a következő vizsgálaton jó hírt kaptunk: a magzat megtízszerezte magát, és volt szívhangja. Itt éltük meg a valódi katarzist, és csak azt mondogattuk, 'dobog a szíve, dobog szíve' – mesélte a színész, aki azért is mondta el a nyilvánosságnak a történteket, hogy erőt adjon másoknak.

Varga Balázs felesége a terhesség elejét rosszul viselte – kétszer is kórházba került –, és mivel az illatokat sem bírta, ezért száműzték a dezodort a házból, illetve a kutyájukat is naponta fürdetik. Mára már jobb a helyzet, mint hetekkel ezelőtt, de azért mindenre vigyáznak.

Végre kezdjük elhinni a boldogságunkat. Tervezgetjük a babaszobát, készülünk a kicsi érkezésére. Nagyon várjuk a mi szivárványbabánkat

– tette hozzá.