Delhusa Gjon és 26 éves szerelme nem szeretne közös gyereket
2023-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Majdnem tíz év telt el azóta, hogy Delhusa Gjon és fiatal szerelme összekötötték az életüket, és bár a nagy korkülönbség miatt sokan nem hittek a kapcsolatukban, az élet őket igazolta. Most elárulták, hogyan tervezik a közös jövőt.

„A televízióban látott a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Levélben megkeresett, innentől kezdve két éven át leveleztünk, de egyszer sem találkoztunk” – mondta megismerkedésük történetéről az énekes.

Delhusa Gjon és Fanni két évvel később az énekes egyik győri fellépése után találkoztak személyesen, és azonnal meg volt köztük a kémia. Később pedig jött minden magától, olyannyira, hogy most már majdnem tíz esztendeje együtt vannak. Fanni azonban még mindig csak 26 éves, így felmerül a kérdés, hogy – mint fiatal nő – előbb-utóbb szeretne-e férjhez menni és gyereket vállalni.

„Ahogy ön is, úgy én is egészen mostanáig abban az évszázadok óta meglévő társadalmi elvárásban gondolkodtam, hogy házasság, gyerek... amit illik követni. Én is végigmentem ezen az úton, most viszont azt látom,hogy a mai fiatalok közül sokan már másféleképpen tervezik a jövőt. Lehet, hogy a házasság elavult intézmény, nem tudom, de azt gondolom, az, hogy van egy papír a kezünkben arról, hogy szeretjük egymást, hogy összetartozunk, nem erősebb kötelék, mint a szeretetből, szerelemből vállalt önkéntes kötelék.

Hetvenévesen papírok nélkül is állítom, soha életemben nem voltam még ilyen szerelmes. Szerelem, mondom, pedig amit egymás iránt érzünk, ami minket összeköt Fannival, az ennél sokkal több”

– mondta a Story magazinnak Delhusa.

A sztár kifejtette, hogy hetvenévesen is kiváló egészségnek örvend, és ötvenévesnek sem érzi magát, már ami az életkedvét illeti, ám az apaságtól már tart ilyen korban.

Az egészségem, a vitalitásom megengedné, hogy a három fiam mellé jöjjön egy negyedik gyerek, de őszintén megmondom, félek tőle. Nem tudom, lenne-e még erőm, türelmem hozzá. Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra. Tudom, hogy Fanni – ahogy mindent az életben – a gyerekkel kapcsolatos tennivalókat is levenné a vállamról, de egyelőre vele teljes egyetértésben abban maradtunk, nem szeretnénk gyereket

– vallotta be az énekes, aki azt is elárulta, hogy az elmúlt tíz év alatt természetesen nekik is akadtak konfliktusaik, ám mostanra teljes mértékben sikerült összecsiszolódniuk.