A babavárás pillanatairól mesélt Sáfrány Emese
2021-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Le sem tagadhatja a boldogságát Sáfrány Emese, azaz Aleska és szerelme, Hornyák Ádám, akik hamarosan szülők lesznek: a légtornász és sportoló kedvese a Fókusz kameráinak is mesélt közös életük eddigi legboldogabb időszakáról.

 

Áldott ez az állapot Sáfrány Emese, azaz Aleska számára! A gyönyörű légtornász, aki nem tagadja, régóta vágyott már arra, hogy családot alapítson, a múlt héten számolt be az örömhírről, miszerint párjával, Hornyák Ádámmal az első közös gyereküket várják. Emese, aki már több mint négy hónapos terhes, akkor azt mondta, sokan ijesztgették, hogy a terhesség brutális rosszullétekkel járhat, ezzel szemben ő nagyon jól viseli a várandósságot. Most az RTL Klub Fókusz című műsorának riportjában is mesélt párjával a boldogságukról.

Mint kiderült, a fiatalok tudatosan borították fel a hagyományos eljegyzés-esküvő-kisbaba sorrendet, mivel számukra a 32 éves létükre a családbővítés vált a legfontosabb dologgá. Bár az ismerőseik ijesztgetik őket, egy babával bizony nem lesz egyszerű az élet, ők nem így fogják ezt fel, nagyon várják, hogy szülők legyenek. Egyedül a kialvatlanság az, amitől tartanak.

Mivel pocakja nagyon lassan növekedett, Emese kicsit aggódott, de a babával minden rendben van.

– Azt látom, hogy én vagyok picit szigorúbb és következetesebb. Ádám is nagyon jó szülő lesz szerintem, de ő nagyon babusgatós. A kutyával legalábbis az - magyarázta a fiatal szépség, aki 2018 júliusa óta, pontosabban a 30. születésnapja óta alkot egy párt Ádámmal. Elmondásuk szerint akkor még nem gondolták, kapcsolatuk ennyire komoly lesz.

A babát augusztus elejére várják, de a nemét még nem tudják. 2025-re már két gyerekkel szeretnének élni egy szép családi házban.


Mindkettejük megérzése azt súgja nekik, hogy kislányuk lesz, ezt azonban egyelőre még nem tudni.

Forrás: Blikk