Détár Enikőt és kedvesét szokatlan filmszerepekben láthatjuk nemsokára
2021-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Détár Enikőt és kedvesét, Kiss Pétert szokatlan filmszerepekben láthatjuk nemsokára.

 

Sztárek Andrea Titkok a hálószobából című filmjének lesz a főszereplője a páros. Enikő és Péter kapcsolata bonyolult keretek között indult, mára azonban úgy gondolják, az ég is egymásnak teremtette őket.

Enikő előre felhívta párja figyelmét, hogy még véletlenül se kezelje egy lapon magukat az általunk játszott szereplőkkel. Hiszen vannak a filmben kínos mondatok, például mikor felüti a fejét a féltékenység, és a két szerelmesnek el kell gondolkodni, hogy hol is tart a kapcsolatuk.

„Nagyon sokat a külsőségekre koncentrálnak, és azt hiszik majd a gyertyák, a plüssmackók segítik őket a romantikához. A külsőségek azonban semmit nem érnek – mondja Péter.

„Mi nagyon szókimondón élünk. Vitatkozni és csipkelődni szoktunk, de veszekedni nem” – meséli Enikő a Story Magazinnak.

Amióta találkozott Péterrel, úgy érzi, már senki mást nem akar annyira közel engedni magához. „Ösztönösen megbíztam Péterben, ami még engem is meglepett” – mondja Enikő.

Mint minden emberi kapcsolatban nekik is voltak nehezebb időszakaik, viszont egy mozaikcsaládnál ez szinte elkerülhetetlen. Ugyanakkor a szerelmesek a megfelelő kommunikáció segítségével mindig át tudják hidalni a problémáikat.

Péter, úgy látja, hogy a viselkedésével lazítja Enikő túlpörgésre hajlamos természetét. „Látni lehetett őt a táncos műsorban: ha 57 éves korában spárgában pörög a táncpartnere feje fölött, el lehet képzelni, milyen tűz van benne itthon” – mondja Enikő párja

Forrás: Blikk