Balázs Pali elárulta a jó párkapcsolat titkát
2021-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Balázs Pali (52) és párja, Mónika nemrégiben ünnepelték kapcsolatuk 24. évfordulóját, amely alkalomból pedig egy kicsit visszatekintettek az elmúlt évtizedekre.

 

– Egy kicsit összegeztük azt a furcsa helyzetet, ami a vírus miatt kialakult, és megállapítottuk, hogy minket nemhogy megviselt volna az összezártság, de még jobban összekovácsolódtunk és felértékelődött az együtt töltött idő is – kezdte a Blikknek Balázs Pali, aki azt is elárulta, mi az, ami miatt ilyen jól működik a kapcsolatuk ennyi év után is.

– A tolerancia és az elfogadás a legfontosabb nálunk, az, hogy nem akarjuk a másikat megváltoztatni, hanem elfogadjuk egymást olyannak, amilyen. Előtte volt három élettársi kapcsolatom is, és mindegyiknek az lett a vége, hogy hagyjam ott a zenei pályafutásom. Aztán jött Mónika, aki olyan alappillére a családunknak, főleg, amióta a fiunk, Dávid 2002-ben megszületett, ami egy hihetetlenül erős támasz nekünk – tette hozzá az énekes.

Joggal vetődik fel a kérdés, vajon miért nem házasodtak össze ennyi év után sem.

– A mi pecsétünk, ha úgy tetszik, a gyerek, én nem igazán szeretem a kötelező szertartásokat. Úgy gondolom, nem adna hozzánk többet, ha lenne papírunk a kapcsolatunkról. Mi így működünk jól, nem fojtjuk meg a másikat az időnkkel sem, hisz együtt is programozunk, de meghagyjuk a másik szabadságát is – jegyezte meg Pali.

Forrás: Blikk