9 dolog, ami mágnesként vonzza a férfiakat
2018-03-28  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az, hogy milyen nők vonzzák a leginkább a férfiakat, szubjektív, hiszen egyeseknek a teltebb idomokkal megáldott nők, másoknak pedig a vékonyabb nők jönnek be inkább. Ebben az esetben egyáltalán nem könnyű pontosan meghatározni, hogy mi vonzza a leginkább a férfiakat. Egy Amerikában végzett felmérés alapján, kutatók megállapították, hogy az alábbi 9 dolog az, ami mágnesként vonzza a férfiakat.

1. A nő hangja és beszédének módja

A felmérés során a kutatók megállapították, hogy a férfiak leginkább azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akiknek a hangjuk lágy és nőies. Régebben Marilyn Monroe hangját tartották a legnőiesebbnek, manapság azonban már a Kim Kardashian és Ellen Page hangja számít a legvonzóbbnak.  A férfiak ugyanakkor arra is figyelmesek, hogy a nők hogyan ejtik ki a szavakat. Ezek alapján, ha el szeretnél csábítani egy férfit, akkor mindenképpen figyelj majd a beszédedre.

2. A nő magassága

A felmérésekből kiderült az is, hogy a férfiak a magasabb nőkhöz vonzódnak. Ha alacsony növésű vagy, és gyakran szenvedsz is emiatt, akkor sincs okod az elkeseredésre, ugyanis tudnod kell, hogy a férfiak többsége nem haladja meg az átlagmagasságot. Így ha hozzájuk viszonyítod magad, akkor meglátod majd, hogy nem is vagy annyira alacsony. Sőt, még magas sarkú cipőt is bátran viselhetsz, ami nagyon is bejön a férfiaknak.

3. A nő életkora

A felmérés során a kutatók rájöttek arra is, hogy azok a férfiak, akik 20 évnél fiatalabbak vagy 30 évnél idősebbek, szexuális kapcsolat kialakítása céljából azokat a nőket kedvelik, akiknek az életkora 24-26 év közötti.

4. A nő szemszíne

Párválasztás során a férfiaknak állítólag nagyon fontos az, hogy milyen a nő szemszíne. A felmérésből kiderült, hogy a kék szemű férfiak sokkal inkább vonzódnak a kék szemű nőkhöz, mint a barna vagy zöld szemű társaikhoz. A barna vagy zöld szemű férfiaknak pedig ugyanolyan vonzóak a barna és zöld szemű nők is, mint a kék szeműek.

5. A nő sminkje

Felmérések alapján a férfiak azokat a nőket kedvelik, akik visszafogottan sminkelik magukat. Ennek ellenére azonban a nők többsége mégis az erőteljesebb sminket kedveli, csak azért, mert azt remélik, hogy ezzel kitűnhetnek a tömegből és jobban felkeltik a férfiak figyelmét. Azok a nők, akik a sminkjükkel és a szépre festett arcukkal próbálják elcsábítani a férfiakat, lehet, hogy sikerrel járnak ugyan a csábításban, azonban az így megszerzett kapcsolat semmiképp sem lesz hosszú távú.

6. A nő derék-csípő aránya

Felmérések alapján a férfiak azokat a nőket kedvelik inkább, akiknek ideális a derék-csípő aránya. Ahhoz, hogy ezt kiszámold, mérd meg a derekad legkeskenyebb pontját és a csípőd legszélesebb pontját, majd a derék körméretét oszd el a csípő körméretével. Ha 0,7 cm körüli a kapott szám, akkor valószínű a te alakodat is tökéletesnek látják a férfiak.

7. A nő hajszíne

Amikor a vonzerőről beszélünk, a nők egyik legnagyobb vonzereje a hajukban van. A dús és hosszú hajkorona mellett a férfiaknak bizony az is számít, hogy milyen színű a nő haja. Felmérések alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a férfiak a legvonzóbbnak a szőke nőket tartják, majd ezután következnek a barnák, a vöröseket pedig csak kevésbé tartják vonzónak. Ugyanakkor pedig nem csak a nő hajszínére figyelmesek, hanem arra is, hogy a hajszín mennyire jól harmonizál a bőrszínnel.

8. A nő combhossza

Felmérések alapján megállapították, hogy a férfiakat a hosszú lábú nők vonzzák a leginkább, és nem kifejezetten a magas nők, hanem azok, akiknek a lábuk hosszabb a testük arányaihoz viszonyítva.

9. A nő ágyéki hajlat görbülete

A nők ágyéki hajlat görbülete egy másik dolog, ami nagyon vonzza a férfiak tekintetét. Felmérések alapján azok a nők a legvonzóbbak a férfiak számára, akiknek a hát és a fenék közötti területe 45,5 fokos szöget alkot.