7 vészjelzés, hogy a párod nem tervez komoly kapcsolatot veled
2020-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mostanában ismerkedtetek meg, és nagyon szimpatikus számodra? Rendszeresen írtok egymásnak, és közben jól szórakoztok? Jól hanzik. Mégis bizonytalan vagy, mert fogalmad sincs róla, hogy hányadán álltok, és mit is szeretne Tőled. Te egy komoly kapcsolatra vágysz, de a partnered szándékai ködösek.

Mit tegyél?

Habár a gondolataiban nem tudsz olvasni, szerencsére mindig vannak árulkodó jelek, amely segíthetnek tisztábban látni a teljes képet.

Olvass tovább, és ismerd meg azt a 7 vészjelzést, ami megmutatja, hogy a partnered nem tervez komoly kapcsolatot Veled!

1. Egyszerre forró, és langyos

Vannak napok, amikor reggeltől estig üzenetekkel halmoz el, máskor viszont néma csendben van. Míg Te rendszeresen keresed, addig ő teljesen kiszámíthatatlan. Sosem tudhatod előre, hogy aznap épp mire számíthatsz tőle. Ez sajnos nem csupán az ő bizonytalanságát mutatja, hanem azt is, hogy valószínűleg több vasat is tart egyszerre a tűzben.

2. Mindig csak üzenetet küld

Ha valaki komolyan érdeklődik a másik iránt, akkor nem áll meg néhány írott üzenetnél. Az randira hív, mert élőben is szeretne megismerkedni Veled. Ez egy komoly jelzése az érdeklődésnek. Ha a partnered láthatólag nem kezdeményezi a személyes találkozást, akkor csak a figyelmedre vágyik, és nem egy valódi kapcsolatra.

Ezt is olvasd el! - 5 jel, hogy a férfi komoly párkapcsolatot tervez

3. Még mindig egy korábbi kapcsolatának a terheit cipeli

Mostanában szakított az exével? Különél, vagy elvált? Esetleg közösen neveli a gyerekeit a korábbi párjával? Természetesen mindenkinek vannak emlékei és rossz tapasztalatai a múltból, de az számít, hogy tovább tudott-e lépni ebből, vagy az exe még mindig fontos részét képezi az életének. Ez utóbbi esetben nem sok esély van arra, hogy valóban nyitott legyen egy új kapcsolatra.

4. Nem kezdeményez

Állj meg egy pillanatra, és tedd a kezed a szívedre. Ki szokta forszírozni a kommunikációt. Mindig Te? Úgy érzed, hogy Te több energiát beleteszel ebbe az ismerkedésbe, mint ő? Bármennyire is vonzónak találod, és bármennyire is tökéletesnek tűnik, ha ő nem tesz lépéseket feléd, akkor ez a dolog nem fog működni.

5. A találkozásaitok a hálószobára koncentrálódnak

Habár az intimitás fontos része két ember kapcsolatának, ez korántsem elég. Ha tényleg érdekled, és komolyak a szándékai, akkor a hálószobán kívül is találkozik Veled, mert kíváncsi az érzéseidre, és a gondolataidra, és igazán meg akar ismerni.

6. Nem mutat be a közvetlen barátainak, sem a családjának

Ha egy férfi valódi kapcsolatra vágyik, akkor fokozatosan beengedi az élete minden területére a párját. Elviszi a családjához, és bevezeti a baráti körébe. Ezek olyan fontos mérföldkövek, amelyek jól mutatják a komoly szándékot. Ezzel szemben, ha már egy ideje randiztok, mégis elzárja előled az élete többi részét, akkor sok jóra nem számíthatsz.

7. Azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot

A férfiak általában azt mondják, amit valójában gondolnak. Ha egyszer nyíltan a szemedbe mondja, hogy nem akar kapcsolatot, akkor el kell hinned neki. Sajnos nagyon valószínű, hogy nem is fogod tudni megváltoztatni, bármit is teszel. Egy ilyen emberre nem szabad várnod, akkor sem, ha esetleg olyan, számodra biztató kijelentéseket tesz, hogy „Nézzük meg, hogyan alakul a dolog.” Egy ehhez hasonló, jövőkép nélküli mézesmadzag ugyanis csak annyit jelent, hogy pusztán alkalmi kapcsolatra vágyik, amiben ő megkapja, amit akar, de Te igazán nem érdekled.

Örök igazság, hogy ha egyszer találkozol egy férfival, aki komolyan tervez Veled, azt a tettei is megmutatják majd. Figyelj mindig azokra az árulkodó jelekre, amelyek sosem hazudnak. Fontos vagy annyira neki, hogy időt fordítson Rád? Ő ugyanúgy keres Téged, és érdeklődik felőled, nem pusztán a Te leveleidre válaszolgat? Bemutat a barátainak, és közös terveket sző? Ezek azok a biztos mérföldkövek, amelyek jól tükrözik a valódi szándékait.