7 romantikus ajándék szerelmünknek
2021-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Gyakran okoz fejtörést, hogy vajon mivel lepd meg párodat, szerelmedet a közelgő évfordulótok alkalmából? Valami egyedi, különleges ajándékon töröd a fejed, de csak a parfüm és a póló jut eszedbe?

Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, mely egyben igazi élményt is jelent majd számára, és neked sem kell majd sokat töprengened rajta.

Íme a 7 legromantikusabbnak ajándékötlet, mellyel biztosan örömet szerzel majd a párodnak:

1. Páros romantikus naplementés hajókázás a Dunán, pezsgőzéssel
A lenyugvó Nap fényében pezsgőzhettek egy nyitott motorcsónakon, miközben a lélegzetelállító panorámán legeltetitek szemeiteket.  Közben fotókat is készíthettek, hogy évek múltán is felelevenítsétek eme különleges élményt.

2. Páros spa élmény, mely jó hatással lesz az érzékekre
Ki ne szeretné, ha kényeztetik? A kellemesen üdítő aromamasszázs segít majd kikapcsolni és csak egymásra figyelni.

3. Romantikus szerenád egy profi előadóművésztől
Régen is bevált, de ma is tökéletes meglepetés. Romantikus, egyedi, amire élete végéig emlékezni fog a szerelmed. Megszervezni nehezebb, de ha időben elkezded, a siker garantált!

4. Páros romantikus hőlégballonozás a Velencei-tó körül
Egy pohár pezsgővel a kezetekben fentről csodálhatjátok meg a Velencei-tó szépségeit, miközben maradandó élménnyel is gazdagodtok.

5. Személyre szabott társasjáték
Készíthetsz különböző kérdéskártyákat, pl. hogy mikor van az évfordulótok, hol találkoztatok először, mi a kedvenc időtöltésetek, stb. Minden helytelen válasznál pedig lekerül egy ruhanemű. Ugye milyen izgalmas? Ráadásul rendkívül egyedi és kreatív is!

6. Puzzle saját közös fényképetekből
Válaszd ki a legjobb közös képeteket és csináltass belőle kirakóst! Meglátod majd, jó közös program és kikapcsolódás lesz mindkettőtöknek esténként. Főleg, ha nem árulod el előre, hogy mi van a képen.

7. Love zseton – légy Te magad az élmény
Mi is ez valójában? Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked, és már mindene megvan. A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. masszázsra, egy ágyba reggelire, simogatásra, stb. Párodnak nem kell mást tennie csak a zsetonokat átadni neked és beváltani.

Nos, szerinted melyik ajándéknak örülne a leginkább?