7 ok, ami miatt nem hív fel randi után
2023-01-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Megismerkedtél egy új férfivel, akivel eddig minden a legnagyobb rendben volt, azonban hirtelen, egy ideje nem hív már fel? A legtöbb esetben nem te vagy az oka annak, hogy nem keres már többé.

Ha elkezdesz találkozgatni egy férfivel, elkezdesz reménykedni abban is, hogy komoly kapcsolat lesz a tiétek és lelkileg is beleadsz mindent abba, hogy működjön a kapcsolat, ezért érthető az is, hogy aggódsz, ha egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az a férfi, akivel azt tervezted, hogy komoly kapcsolatod lesz, hirtelen egyszer csak nem hív már fel, és nem keresi a társaságodat. Természetes az, hogy első gondolatod az, hogy te vagy az oka annak, ami miatt nem keres már. Ha nem hív fel, ez nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos már számára, hanem valószínű sok más oka van rá, melyeknek semmi köze nincs hozzád. Alábbi cikkünkben felsorolunk 7 okot, ami miatt nem hív fel:

1. Érzelmileg nem érzi készen magát

Ha többször találkoztatok, de egy idő után már nem hív többé fel, nem azt jelenti, hogy veled van a probléma. Lehet, hogy épp egy nehezebb időszakon megy keresztül és lelkileg nem érzi magát még felkészülve arra, hogy belépjen egy új kapcsolatba. Ha még a régi kapcsolata elvarratlan szálait bogozza, valószínű az új kapcsolata sem lenne tökéletes. Lehet, hogy még megsebzettnek érzi magát, és emiatt nem akar egy újabb kapcsolatot.

2. Az exére gondol

Egyesek könnyebben átvészelik a szakításokat, mások viszont nehezebben, nem mindenki egyforma. Lehet, hogy nagyon szerette az előző barátnőjét, ezáltal hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy túltegye magát rajta. Még ha nem is találkozik már az exével, lehet, hogy az emlékek megakadályozzák abban, hogy egy új kapcsolatra koncentráljon.

3. Nem olyan személy, aki elkötelezze magát

Az életben vannak olyan férfiak, akik felvállalják a kötelezettségeiket, és vannak olyanok, akik nagy ívben elkerülik őket. Lehet amiatt nem hív fel, mert nem szeretné elkötelezni magát egy komoly kapcsolatra, és ezáltal téged sem szeretne megtéveszteni, ha amúgy sem szeretne hosszú távon melletted maradni. Valószínű tetszett neki a veled töltött idő és te is tetszettél neki, azonban nem szeretné, ha a későbbiekben megbántana azzal, amikor elmondaná, hogy nem tervez veled hosszú távon.

4. Elfoglalt a munkahelyi kötelezettségeivel

A fiatal férfiaknak sokszor kihívást jelent az, hogy egyensúlyban tartsák a személyes és a szakmai életüket. Főleg akkor nehéz ez, ha épp egy új pozícióban vannak és előrelépést terveznek a munkahelyükön. Ha nem hív fel pár napig, nem jelenti azt, hogy nem érdekled őt. Lehet, hogy elfoglalt a munkahelyén vagy más dolgokra koncentrál. Hagyj időt neki, hogy rájöjjön, mi történik vele. Ha viszont túl sok idő telik el és mégsem hív fel, felejtsd el!

5. Lehet, hogy másik nő van az életében

Amikor elkezdesz találkozgatni egy férfivel, nem tudhatod, hogy épp milyen életszakaszban van, épp mi történik vele. Ezért, ha nem hív fel, nem zárhatod ki annak a lehetőségét sem, hogy van egy másik nő is az életében. Nem minden esetben van ez így, azonban előfordulhat ez a lehetőség is.

6. Más szándékai vannak

Ha már többször találkoztatok, és észrevette, hogy a szándékaitok nem egyeznek meg, lehetséges, hogy nem fog már többet felhívni, még akkor sem, ha a randijaitok jól sikerültek. Lehet, hogy te hosszú távú kapcsolatot keresel, ő pedig csak egy futó kalandot. Ha nem hív fel, nem azt jelenti, hogy nem tetszett neki a közösen eltöltött idő, hanem azt, hogy a továbbiakban is a saját szándékai szerint szeretné élni az életét.

7. Szeret egyedül lenni

Lehetséges, hogy nem szereti a komoly dolgokat, ezáltal valószínű jobban örül annak, ha egyedül maradhat, és csak időközönként találkozgat egy-egy nővel, amikor éppen ráér és ideje engedi. Még ha nagyon nehéz is elfogadnod azt, hogy amiatt nem hív már fel, mert nincs még készen egy komoly kapcsolatra, hidd el, hosszútávon neked is jobb lesz, ha nem mész bele egy olyan kapcsolatba, ami nem vezetne sehova.