7 dolog, amit a férfiak nem tűrnek el egy párkapcsolatban
2017-03-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A nők és a férfiak nem egyformán gondolkodnak, így a párkapcsolathoz és szerelemhez való hozzáállásuk is különbözik. Vannak olyan dolgok, amiket a nők rendszerint elkövetnek egy párkapcsolatban, amitől a férfiaknak égnek áll a hajuk. Ha ezek a zavaró dolgok túl gyakran történnek meg, akkor akár a párkapcsolat rovására is mehet. Íme néhány tipikus és nagyon bosszantó példa arra, amit a férfiak nem tűrnek el egy párkapcsolatban:

1. Folyton a nyakán lógsz
A férfiak is szeretnek a párjukkal lenni, azonban ők nem ragaszkodnak ahhoz, hogy folyton együtt legyetek. Nekik is megvannak a maguk dolgaik, ahogy neked is, és néha ezekre is kell időt fordítani. A barátokra is szintén kell idő, hiszen számos olyan tevékenység van, amit szeretnek együtt csinálni. Hagyj neki teret, és ne akard minden idejét és energiáját kisajátítani.

2. Nem kedveled a barátait
A férfiak számára nagyon fontosak a barátok, ezért egyikük sem nézi jó szemmel, ha fúrod őket. Ha nem kedveled őket, akkor legalább ne mondj rájuk rossz dolgokat. Ha mindig a barátait szidod, úgy fogja érezni, hogy számodra a barátai utálatos emberek, így egy idő után azt fogja érezni, hogy ő sem elég jó neked.

3. Lépten-nyomon ellenőrzöd
Ha nem tudod épp hol van, vagy épp nem reagál az üzeneteidre Facebookon, rögtön hívod és minden apróságra rákérdezel? Esetleg másokat is megkérdezel, hogy valóban ott volt-e és mit csinált? Ez azért egy elég biztos recept ahhoz, hogy megszabadítsd magad egy kapcsolattól, ugyanis a férfiak nagyon utálják, ha folyton ellenőrzik őket.

4. Belenézel a mobiljába
Nagyon csúnya dolog a másik privát holmijában turkálni. Ha nem bízol benne, akkor keress mást, ne pedig utána kémkedj. Azokat az sms-eket, amiket nem neked írt, nem kell olvasnod, ahogy azt sem kell tudnod, hogy kivel beszél telefonon. Ha tudni szeretnél valamit, kérdezd nyíltan, sokkal korrektebb dolog.

5. Állandóan féltékenykedsz
A férfiaknak tetszenek a jó nők, így gyakran megnézik őket, de ez számukra csak ennyi. Nem kell rögtön féltékenynek lenni, hiszen te is megnézed, ami szép, lehet az akár egy ismeretlen férfi is. Ha nincs konkrét alapod arra, hogy féltékenykedhess, akkor ne tedd.

6. Flörtölsz másokkal
A férfiak szeretnek hódítani és alfahímek lenni, ezért ha nem ők a kiválasztottak a szemedben, akkor nagyon sértettek lesznek. Ha úgy érzik, valaki betolakodik a vadászterületükre és a tulajdon barátnőjük engedi be az illetőt, iszonyatos haragra fognak gerjedni.

7. Mások előtt kritizálod
Senkitől sem eltűrhető, hogy mások előtt csúnyán beszéljenek velünk. A férfiak sem tűrik el ezt a barátnőiktől. A férfiaknak ráadásul kell az, hogy érezzék, felnéznek rájuk. Ha mások előtt folyamatosan megszégyeníted, vagy akár meghazudtolod, biztosan veszekedés vagy szakítás lesz a vége, ugyanis a férfiak nem tűrik sokáig ezt a viselkedést.