6 férfitípus, akivel találkoznod kell
2018-02-20  /  Szerző:   /   Randi Már bizonyára mindannyian tudjuk azt, hogy a valóságban nincs olyan férfi, akiről mindig is álmodtunk. A tökéletes férfi csak a saját elképzeléseinkben él. Ez azonban nem kell arra késztessen minket, hogy boldog-boldogtalannal randizzunk, mert a tökéletes férfit úgysem fogjuk megtalálni. Pár dologra azonban mindenképp figyelnünk kellene, amikor partnert választunk magunknak, azért, hogy biztosak lehessünk abban, hogy jó döntést hozunk. Alábbi cikkünkben felsorolunk 6 férfitípust, akivel mindenképp találkoznunk kell ahhoz, hogy egy boldog párkapcsolatot tudjunk kialakítani. Lássuk, melyek ezek a férfitípusok:

  1. Soha nem zavarja az, amikor előtte siránkozol


Vannak olyan napok, amikor azt érezzük, hogy minden és mindenki ellenünk van. Ilyenkor gyakran szükségét érezzük annak, hogy legyen valaki, akinek a vállán kisírhatjuk a bánatunkat. Ha a párod egy olyan ember, aki nem menekül el akkor, amikor hozzábújnál, hanem épp ellenkezőleg, meghallgat és mindent megtesz azért, hogy jobbá tegye a napodat, akkor ez biztosan egy pozitív dolog lesz a párkapcsolatotokban.

2. Mindig odaadja neked az utolsó falatot is a desszertjéből

Ha a melletted lévő férfi soha nem egoista és mindig megőrzi az utolsó szelet pizzát, tortát vagy merőkanál levest neked, akkor szerencsés vagy, mert egy igazán önzetlen férfibe botlottál.

3. Soha nem bánt meg

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a párod mindig tisztelettudó, és soha nem tesz féltékennyé, nem nevez bolondnak vagy bármi másnak, akkor melletted valóban egy úriember áll, aki méltó minden tiszteletre. A nők néha átléphetnek bizonyos határokat, ezért nagyon kell értékelni egy olyan férfit, aki minden helyzetben megőrzi a nyugalmát és a türelmét.

4. Nem ellenőrizget téged

Tökéletes párkapcsolatban vagy, ha a párod megadja azt a szabadságot, amire szükséged van, és nem próbálja meg bekorlátozni az életedet. Természetes az, ha egy párkapcsolatban mindkét fél megkapja azt a kellő szabadságot, amire mindenkinek szüksége van. Egy olyan férfi, aki nem készít ki a folyamatos ellenőrizgetéseivel, amikor a barátnőiddel kiruccansz egyet shoppingolni, azt fogja éreztetni veled, hogy képes van a fejlődésre, és nem függsz attól a párkapcsolattól, amiben vagy.

5. Nem rejti véka alá az érzelmeit a nyilvánosság előtt

Párod óvakodik attól, hogy megcsókoljon, megöleljen vagy kedvesen becézgessen egy nyilvános helyen? Magába zárkózott, de a barátai társaságában egy teljesen más embernek tűnik? Ez rossz hír, ami azt mutatja, hogy nem találtad meg azt a férfit, aki méltó a szerelmedre. Egy igazi férfinek van annyi bátorsága, hogy felvállalja az érzelmeit mindenhol és mindenkor, ha azok valóban őszinték, a barátok előtt pedig nem kellene másképpen viselkednie.

6. Soha nem ad neked okot a féltékenységre

Egy kísértésekkel teli világban, melyet a Facebook, az Instagram és számos szexi lány ural, a férfi, aki mellett élsz, soha nem ad neked okot a féltékenységre? Ha így van, akkor igazán szerencsés vagy! Ő egy igazán figyelmes férfi, aki tudja azt, hogy mi az igazán fontos egy párkapcsolatban. Manapság ritkaságnak számít egy olyan férfi, aki a barátnőjét tartja a legfontosabbnak, és nem néz más lányok után. Ha találtál egy ilyen férfit, akkor mindenkép tartsd őt meg és soha ne enged el a kezét!