6 dolog, amit tudnod kell, ha megcsal a férjed
2024-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A házasság egy hűtlen férfivel boldogtalanná tesz, akkor is, ha a kezdetekben szerettétek egymást. Amikor elveszti férje figyelmét, a megcsalt nő - a szenvedés és megaláztatás mellett - elsősorban arra gondol, hogy a hozzá közel álló személyek, mint a család és a barátok, mit fognak róla gondolni. Nagyon sokszor azokban a házasságokban, ahol hűtlen a férj, a nő elfojtja a valós érzelmeit és biztosan egy újabb esélyt fog adni a hűtlen férjének. Azonban egy hűtlen férjjel való házasságban is elérkezik egy olyan pont, amikor a nő úgy fogja érezni, nem tud tovább tűrni. Mindeközben pedig el fogja viselni azt a sok fájdalmat, megaláztatást, frusztrációt, és sok időt és alkalmat, amikor megismerkedhetne más férfiakkal is.Az olyan férj, aki egyszer már megcsalt, újból meg fogja tenni. Alább adunk pár tippet arra, mit kell tenned, ha egy ilyen toxikus házasságban élsz.

1. Ne higgy az ígéreteinek! Csak üres szavak!

Ha a férjed megcsal, az első dolog, amit meg fog ígérni neked az, hogy soha többé nem fog megcsalni. A megcsalt nők nagyon sokszor meg kell győzniük saját magukat arról, hogy elhiggyék azt, amit a partnerük mond. Valószínű megszakad majd a szíved is, amikor azt látod, hogy mennyire nagyon kérlel, hogy bocsáss meg neki. Valószínű meg fog győzni, hogy adj neki egy újabb esélyt, azonban meglátod majd, hogy mindez hiába lesz, mert bármennyi esélyt is adsz neki, mégsem fog megváltozni.

2. Nem a te hibád, hanem az övé!

Egy hűtlen társsal való házasságban az lesz az érzésed, hogy a hűtlenség csakis a te hibád miatt jelent meg a párkapcsolatotokban. Azonban a megcsalás nem egy hiba, hanem egy választás. Soha nem fogod megérteni, miért válik egy férfi hűtlenné, azonban tudnod kell egy dolgot arról, hogy miért csal meg: az életében létezik egy olyan űr, amit senki nem tud betölteni. És mindaddig, míg ezt az űrt nem tölti be valami, mindaddig, míg nem ismeri fel, hogy miért csinálja mindezt, a kapcsolatotok nem fog tudni újraépülni.

3. Soha nem fogod elfelejteni!

Sokszor arra gondolsz, hogy ahhoz, hogy megmentsd a házasságodat, képes leszel megbocsájtani neki és elfelejteni a történteket, és egy idő után minden visszatér a normál helyzetbe. Igen, meg fogsz tudni bocsájtani, azonban elfelejteni sohasem fogod tudni a megtörténteket.

4. Elveszíted az önbecsülésedet!

Kívülről minden tökéletesnek tűnik. A megcsalt nők nagyon sokszor azzal vannak inkább elfoglalva, hogy miként látszódik a házasságuk a kívülállók számára, és közben eszükbe sem jut az, hogy a saját önbecsülésüket áldozzák fel egy ilyen kapcsolatban. Az önbecsülésedet csakis akkor szerezheted vissza, ha elhagyod a hűtlen házastársad!

5. Többet érdemelsz!

Egy olyan nő, akinek már volt része egy olyan házasságban, ahol hűtlen volt a férj, bizonyára azt fogja neked mondani, hogy sokkal többet és sokkal jobbat érdemelsz. Megérdemled, hogy szeressenek, tiszteljenek és értékeljenek. Megérdemled, hogy ne szenvedj és, hogy ne gondolj arra, nem vagy elég jó.

6. Soha nem lesz már olyan, mint a megcsalás előtt!

Abban a pillanatban, amikor megtudod, hogy megcsalt a férjed, minden megváltozik a kapcsolatotokban. Persze, megpróbálhatsz dolgozni azon, hogy ne vegyél róla tudomást, azonban hiányozni fog a tisztaság, a bizalom és tisztelet. Egy hűtlen férjjel való házasság soha nem lesz már olyan, mint régen.


Ez is érdekelhet! - A szakítás 5 alapszabálya