6 biztos jel, hogy a párod komolyan gondolja veled!
2020-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az ismerkedés kezdeti időszaka csupa izgalom. Még alig tudtok valamit egymásról, minden pillanat hozhat meglepetést. Fogalmatok sincs hányadán is álltok egymással, és mi lesz a dologból, de nem akartok hibázni, és túl hamar, túl sokat mondani a másiknak.

Mindenki fél a visszautasítástól, a kártyák korai kiterítése, az érzelmek felvállalása pedig sebezhetővé tesz. Mégis a párkapcsolat egyik legfontosabb eleme az őszinte kommunikáció. Ha veszed a bátorságot, és bevallod a partnered előtt az érzéseidet, akkor jogosan várhatsz el valamiféle reakciót részéről. Ha azonban ő nem mer szavakkal beszélni a szándékairól, az alábbi jelekből akkor is biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja Veled!

1. Szereti az órákig tartó beszélgetéseiteket

Ha valaki csak gyors kalandokat keres, akkor nem tartja fontosnak, hogy minden részletet megismerjen a partnere életéről. Inkább megáll az olyan felületes témáknál, mint például, hogy hol dolgozik, vagy melyek az aktuális bulik, ahol biztosan ott lesz. De, ha valaki tényleg érdekel, arról mindent tudni akarsz, és 1000 kérdéssel bombázod, akár hajnalig. Ha a párod őszintén érdeklődő Veled kapcsolatban, szívesen hallgatja a legbénább történeteidet, tudni akar a családodról, a vágyaidról, vagy épp a félelmeidről, akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja a kapcsolatotokat.

2. Megbízható

Ha valaki igazi párkapcsolatot akar, az nem játszik Veled. Időben válaszol az üzeneteidre, nem várakoztat 3 napig, és nem is tűnik el szó nélkül örökre az életedből. Nem vesztegeti az idődet, és nem hagy kétségek között.

3. Szívesen beszél a közös jövőtökről

Az egyik legtisztább jel, hogy a párod igazán komolyan Veled szeretne lenni, hogy hosszú távú terveket szövöget, amelyeket majd együtt valósítotok meg. Fontos számára a véleményed, és kíváncsi rá, hogy a Te jövőképedben ő is ott szerepel-e melletted.

Ezt is olvasd el! - Mit tegyél, és mit ne, amikor az új párod bemutatod a barátaidnak?

4. Egyre több holmiját „felejti” a lakásodban

Hidd el sosem hagyná a kedvenc farmerét a szekrényedben, vagy a könyvet, amit olvas, a polcodon, ha nem akarna újra és újra visszamenni hozzád. Ha Te is szeretnéd kifejezni az érzéseid felé, akkor akár meglepheted egy fogkefével, amit ezután nálad tarthat.

5. Bemutat a legszűkebb baráti körének

A legjobb barátainknak csak azt mutatjuk be, aki tényleg fontos számunkra, mert kíváncsiak vagyunk az őszinte véleményükre. Ha a párod bevezet a baráti körébe, akkor már készen áll rá, hogy szintet lépjen a kapcsolatotok.

6. Bevallja az érzelmeit

Szerencsére nem mindenki fél őszintén felvállalni a legbelső érzéseit, ezért természetesen a legbiztosabb jele a szándékainak, ha a partnered szerelmet vall Neked. Ha valaki igazán komolyan gondolja a másikkal, és érzi, hogy ez kölcsönös, akkor az a bizonyos beszélgetés hamarabb eljön, mint gondolnád.