Gianni kisfia születéséről mesélt
2020-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Oly sok küzdelem, csalódás és reménykedés után végre kezükben tarthatják a kisbabájukat: megszületett Debreczeni Zita (39) és Gianni Annoni (49) első közös gyermeke.

A szülők törékeny kincsként őrzik a boldogságukat, hiszen oly sok éven át várták, hogy szerelmük gyümölcse megérkezzen hozzájuk. Zita végül a múlt hét pénteken adott életet kisfiuknak, Gianfranco Máténak.

– Megszületett a fiunk! A baba és a mama is jól van, nagyon boldogok vagyunk. Én is ott voltam végig a szüléskor – nyilatkozta a Blikknek az érzelmektől a fellegekben járó édesapa, aki érthetően nem akart sokáig elszakadni a családjától.

– Most egy pici türelmet szeretnénk kérni, hadd legyünk túl az első időszakon, utána szívesen nyilatkozunk bővebben – tette hozzá Gianni, aki nejével együtt az Instagramon osztotta meg az örömhírt, és néhány személyes adatot is elárultak a piciről a posztban. Gianfranco Máté 3850 grammal és 55 centivel jött a világra.

„Családom... 2020. 08. 28-án megérkezett hozzánk a kisfiunk, Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, ő valóban Isten ajándéka nekünk...” – tette közzé az örömhírt közösségi oldalán a boldog anyuka.

Zita azután beszélt először életük legnagyobb küzdelméről, hogy megtudták, a babájuk úton van. Bevallotta, volt, hogy olyan kilátástalannak látta a helyzetét, hogy sírva kelt fel és aludt el. Rengeteg kezelést és gyógymódot kipróbáltak, végül csak a műtét segíthetett. Zitának endometriózisa, két miómája, egy polipja, három cisztája és méhsövénye volt, így a rutinbeavatkozásnak tervezett operáció hosszú órákig elhúzódott.

Ezután lombikkal próbálkoztak, de nem jött a csoda, egy idő után már társaságba sem jártak, hogy kikerüljék az ismerősök kérdéseit. Fájdalmukat senkivel nem osztották meg.

– Volt bennem egy annyira mély csalódottság, hogy nem tudtam, bírom-e még. Hogy úgy vagyok-e készen lelkileg, hogy bele tudok-e vágni még egybe és még egybe – vallotta be a Tények Plusz kamerája előtt Zita.

2019 végén úgy döntött, nem dolgozik, megpróbálja azt az időszakot a pihenésre fordítani, végül karácsony körül kapták a jó hírt: úton van a gyermekük.

Az olasz étteremtulajdonos, Gianni Annoni és a modellből fotóssá váló Debreczeni Zita 2014 novemberében szeretett egymásba, és kapcsolatuk olyan jól alakult, hogy 2017. március 31-én teljes titokban összeházasodtak. Gyönyörű téli esküvőjük volt az olaszországi Dolomitokban, de boldogságukat sajnos hamar beárnyékolta, amikor kiderült, kétséges, hogy babájuk születhet.

Forrás: Blikk