Kiderül, mi miatt szakítottak valójában Curtisék
2020-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenkit derült égből villámcsapásként a hír, amikor kiderült: Curtis és felesége szakítottak. Sokan találgatják, mi miatt futhatott zátonyra a házasságuk, hiszen olyan szépen alakult minden, miután Attila kijött az elvonóról és családot alapított Krisztivel.De a boldogságát kikezdte a karanténidőszak bizonytalansága, a fellépések hiánya és az emiatt kialakuló stresszes időszak. Majd jött a hír: elválnak útjaik. Vagy ahogy a rapper fogalmazott közösségi oldalán, elmúlt a szerelem, lezárult ez a korszak.

Sok pletyka kering arról, hogyan is jutottak idáig, s egyesek szerint egy harmadik fél is bejött a képbe.

– Végül Krisztinél telt be a pohár. Ennek ellenére barátságban váltak el – árulta el a hot! magazinnak egy bennfentes. – Majkával már régebben sikerült rendezniük a viszonyukat, azóta erősebb a barátságuk, mint valaha. Peti Curtis mellett van, amikor csak szüksége van rá.

A sztár egyik másik barátja azt is elárulta, hogy nem újkeletű a szakítás:

– Mi, akik közel állunk hozzájuk, már tudjuk egy ideje, hogy hónapokkal ezelőtt különváltak. Elmúltak az érzelmek, de azóta is jó barátságot ápolnak. Úgy vélik a gyerek a fontos, a többi nem számít! – mondta a lapnak az informátor, hozzátéve: a rapper ebben az időszakban nem is foglalkozik mással, csak azzal, hogy a Sztárban sztár című műsorban minél jobban teljesítsen.

Ugyanakkor a Story magazin információi szerint még a közeli barátok előtt is fenntartották a látszatot: Curtis nemrégiben egy közös vacsorára is elvitte a feleségét, ahogy a többiek is a párjukat, jól elvoltak, beszélgettek, s semmi jel nem utalt arra, hogy baj lenne.

 

Meg is lepődött a szakítás hírére a társaság, s azonnal találgatni kezdték, mi okozhatta a kenyértörést.

– Kriszti költözött el Curtistől már február végén. Így a teljes karantént egyedül kellett végigcsinálnia. Megelégelte, hogy újra elkezdett kimaradozni éjszaka, eljárt a haverjaival bulizni. Édesanyaként már teljesen máshogy mérlegelt, arról nem is beszélve, hogy nem akarta még egyszer végigcsinálni a férjével, amit korábban már átélt mellette. Abban bízott, hogy a gyerekük megszületésével nyugodt családi életet élhetnek, de végül nem így lett – árulta el a Storynak egy barát.

A közeli ismerősök szerint egyikük sem akarja újrakezdeni, így nincs esély a békülésre.

– A szakítás végleges. Ugyan a kisfiuk miatt jóban maradtak, gyakran találkoznak, de Kriszti nem akar békülni, betelt nála a pohár, és úgy tudom, büszkeségből Curtis is azt hangoztatja, hogy megáll a lábán egyedül is. Szomorú, hogy így történt. Kriszti a közelébe költözött Doncsival, így Attila bármikor láthatja a fiát. Most megpróbálnak berendezkedni az új helyzetre – tette hozzá a pár másik ismerőse.

Forrás: Blikk