Mit tegyél, és mit ne, amikor az új párod bemutatod a barátaidnak?
2020-07-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Minden friss kapcsolat fontos mérföldköve, amikor a partnerünket bevezetjük a számára addig ismeretlen baráti társaságunkba. Egy ilyen lépés azonban megfelelő figyelmet és körültekintést igényel, különben rosszul is elsülhet.

Mire kell odafigyelned?

Olvass tovább, és megtudhatod, hogy mit tegyél, és mit ne, amikor az új párod bemutatod a barátaidnak!

 

1.       Ne legyen meglepetés!

Se a partnerednek, sem pedig a hozzád közel álló ismerőseidnek ne legyen váratlan hidegzuhany egy ilyen esemény. Válasszatok ki előre egy megfelelőnek tűnő időpontot, és mondd el mindenkinek, hogy mit tervezel. Így lehetőségük lesz felkészülni a találkozásra.

2.       Az új pároddal közösen dönts!

Tekintettel kell lenned a partnered érzéseire, így csak akkor vezesd be a baráti körödbe, ha már ő is készen áll rá. Beszéljetek erről előtte, mesélj neki sokat a hozzád közelálló emberekről, hogy eloszlasd a félelmeit, és nyitott legyen a találkozóra.

3.       Ne egyedül válassz helyszínt és időpontot!

Minden részletet beszéljetek meg együtt előre. Van olyan ember, aki jobban érzi magát egy szűkebb körben, mások nagyobb társaság előtt is könnyebben feloldódnak. Döntsétek el közösen, hogy a párod számára mi lenne a legjobb időzítés, helyszín és program.

Ezt is olvasd el! - Mikor mutasd be az új párod a barátaidnak?

4.       Egy nyitott, és kellemes légkörű helyet válasszatok!

Lehet akár egy közös ebéd, bowling, vagy egy helyi fesztivál, a lényeg, hogy olyan helyet válasszatok, ahol mindenki lazán és fesztelenül viselkedhet, így könnyebben indulhat be a beszélgetés, és ismerkedés.

5.       Ne hagyd egyedül!

Természetesen nem kell végig a kezét fognod, de éreztesd vele, hogy nincs egyedül. Legyél végig a támasza, akire számíthat, és akivel megoszthatja az új élményeit.

Mindvégig gondolj arra, hogy egy ilyen bemutatkozás nem neked, hanem a párod számára a leginkább frusztráló. Próbáld vidámmá, és fesztelenné tenni a körülményeket, hogy neki is könnyebb legyen.