5 tipp, ha egy 40-es férfival randiznál
2020-09-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy 40 fölötti férfival randevúzni teljesen más élmény lesz számodra, mint a 20-30-as korosztály. Őt már kisebb eséllyel találod meg a fiatalok által látogatott táncos bárokban vagy koncerteken, inkább focimeccset néz a haverjaival. Ilyen idős korára minden bizonnyal jól megalapozta a szakmai karrierjét és az egzisztenciáját. Pontosan tudja mit akar, és tisztában van vele, hogy ő mit tud adni. Nagy eséllyel előfordulhat, hogy volt már házas, és gyerekei is vannak, akik fontos helyen állnak az életében.

A 40-es férfiak általában a hozzájuk hasonló élethelyzetben lévő nők társaságát keresik. Ha Te közéjük tartozol, akkor a következő öt dologra kell figyelned, amikor az első randikra kerül a sor.

1. Légy őszinte!

Ha kölcsönös köztetek az érdeklődés és vonzalom, akkor nincs mitől félned. Nagyon is értékelni fogja, ha világosan és egyértelműen kifejezed a szándékaidat, és őszintén beszélsz magadról, így nem neki kell találgatnia. Azt is nyíltan be kell vallanod, ha mégsem ő az eseted, mert egyikőtök sem akarja vesztegetni az idejét hiába.

2. Ne játszadozz vele!

Az első randi után nem kell napokat váratnod, amíg újra beszéltek, vele az ismerkedés már nem erről szól. Ha tetszel neki, és érzi, hogy viszonzod a figyelmét, akkor keresni fog, ellenkező esetben komolytalannak könyvel el, és faképnél hagy. Szükségtelenek az olyan próbálkozások is, hogy szándékosan féltékennyé tedd, mert akkor inkább tovább lép. Számára a szerelem, és a párkapcsolat már nem egy könnyed játék.

Ezt is olvasd el! - Hogyan vedd könnyedén, ha 40 évesen szingli vagy?

3. Ne feltételezd, hogy nem akar családot!

Csak azért, mert esetleg elvált, és már vannak gyerekei, az nem jelenti azt, hogy ne szeretne egy másik családot. A 40-es pasik általában társra vágynak, mert már tudják értékelni a párkapcsolatokat. Egy igazi csapat lehettek, a múlt nem akadályozhatja ezt meg.

4. Hagyj neki teret!

Egy magasabb pozícióban lévő férfi általában korábban fekszik, és korán kel, a napi rutinját pedig Neked is tiszteletben kell tartanod. Mint, ahogy azt is, hogy a napjai zsúfoltak, és nem ér rá minden percben chatelni. El kell fogadnod, hogy felelősséggel tartozik a munkája, vagy a gyerekei iránt, ezért nem ér rá folyton Veled lenni. Azt sem szabad sürgetned, hogy bemutasson a családjának, majd úgyis megteszi akkor, amikor már úgy érzi, hogy készen álltok rá.

5. Kommunikálj!

Egy 40 éves férfi már könnyebben kifejezi magát, és nyíltabban felvállalja az érzelmeit, de ugyanezt elvárja a párjától is. A legjobb mindig az egyenes út, ezért ne félj bármiről beszélni vele, értékelni fogja.

Randizni egy érettebb férfival teljesen más, mint volt 20 évesen. De rájössz majd, hogy mennyire jó, ha a partnered őszinte, nyílt és egyenes. Nem fogja vesztegetni a Te idődet sem hamis játszadozással, mellette biztonságot és kiszámíthatóságot találsz. Egy igazi csapat lehettek, ha Te is ezt akarod.