5 tévhit a szingli anyákról, amit nem szabad elhinned!
2021-01-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy egyedülálló anya is ugyanolyan nő, mint bárki más. De egy randi vele mégis kicsit különlegesebb.

A köztudatban kering 5 tévhit az ismerkedni vágyó szingli anyukákról, amelyek miatt sokan nem merik őket randira hívni. Te ne ess bele ebbe a hibába! Ők is megérdemlik a figyelmet, az udvariasságot, a kedvességet és az őszinteséget!

A következő 5 dolgot Neked sem szabad elhinned, ha egy egyedülálló anyával randiznál!

1. tévhit: Egyedül tőle függ, mikor ér rá.

Ha van saját gyereked, akkor megérted, szülőként mit is jelent az idővel való folyamatos versenyfutás a munka, a délutáni különórák és a sokféle egyéb program között. Ha még nincsenek gyerekeid, és esetleg a munkád is olyan, amely nagyobb szabadságot és több szabadidőt enged számodra, akkor talán furcsa lesz számodra, hogy mások milyen szigorú időbeosztás szerint élik a napjaikat. Bármelyik táborba is tartozol, tudnod kell, hogy egy egyedülálló anyag nem rendelkezik önállóan a saját idejével, és ezt el kell Neked is fogadnod, ha vele randiznál. Ha tudod, hogy ő komoly kapcsolatot keres, míg Te csupán futó kalandot, akkor fontos az őszinteség, mert számára egy ilyen kapcsolat csak időpocsékolás és kudarc lenne, ezért ne játssz vele. Ha viszont már közös terveket szőttök, akkor Neked is tartanod kell magad a megbeszéltekhez, mert nála több szervezést igényel minden program.

2. tévhit: Csak egy anyagi támogatót keres.

Attól még, hogy szingli anyuka nem feltétlenül arra vágyik, hogy az új partnere támogassa őt a gyerekek nevelésében és eltartsa őt az egész családot. Sokan közülük keményen dolgoznak, illetve a gyerekek apjával megosztva nevelik a gyerekeket. Valószínűleg sokkal kevésbé szeretnének újra anyagilag függeni egy másik férfitól, a korábbi rossz tapasztalatok nyomán.

3. tévhit: Csak egy apapótlékot keres.

Kívülállóként még nem tudhatod, hogy az apa mennyire vállal aktívan szerepet a közös gyerekek nevelésében. Ha évekig együtt éltek, akkor bizonyára meg tudták oldani a közös gyermekfelügyelettel járó szervezési feladatokat. De egy anya is vágyik szerelemre és szórakozásra. Ehhez pedig randiznia kell. Persze előfordulhat az is, hogy a gyerek esetleg korán elvesztették az apjukat, vagy egyáltalán nem is ismerték, és ezért az anya szeretne nekik egy kerek egész családot megteremteni. Ennek már az első randevúkon ki kell derülnie, és Neked eldönteni, hogy vállalnád-e ezt a szerepet.

Ezt is olvasd el! - Top 5 módszer, amivel összeegyeztetheted a randizást és a szülői feladatokat

4. tévhit: Már nem szeretne több gyereket vállalni.

Lehet, hogy eddig csak azért zártad ki a szingli anyákat, mert Te magad is szeretnél később gyerekeket. De attól még, hogy valakinek már van családja, az nem jelenti azt, hogy ne akarna még egyet, akár többet. Ezért, ha egy hasonló cipőben járó hölgy felkelti a figyelmed, inkább tisztázd az elején, és csak utána utasítsd el, vagy épp hívd randira.

5. tévhit: Ugyanolyan szabályok szerint él.

A legtöbb egyedülálló anya életét meghatározzák a gyereknevelésből adódó korlátok és kötelezettségek. Számára teljesen hétköznapi, hogy más az időbeosztása, nem mindig ér rá, és még a gyerekek apjához is alkalmazkodnia kell. Mindez behatárolja, hogy mikor tud randizni, és mennyi ideje van a párkeresésre. Ezt Neked is tiszteletben kell tartanod, ha vele randizol, nem szabad nyomást helyezned rá, és esetleg arra kényszeríteni, hogy változtasson.

A helyzet összetettsége ellenére a szingli anyák is ugyanúgy szerelemre vágynak, és igazi társat keresnek. Ők is ugyanolyan érzékeny és romantikus nők, mint a gyermek nélküli társaik. Ne higgy a téves véleményeknek, ha tetszik Neked, akkor úgysem állhat semmi közétek!

Forrás: Life.hu