Készen áll az új szerelemre Király Linda
2021-01-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Kilenc év után, kicsivel több mint egy esztendeje szakított a párjával Király Linda, aki mára nyitott egy új szerelemre, de a szakmai életében is nagy tervei vannak.

Az énekesnőnek határozott elképzelése van arról, milyen férfi jöhet szóba nála.

– Nincs kifejezett férfiideálom, de az őszinteség nagyon fontos számomra, illetve csak olyan férfiba tudok beleszeretni, akiben látom azt, hogy bármit csinál is, azt szenvedéllyel teszi – fejtette ki a Blikknek Linda, aki viccesen csak a világ talán legunalmasabb szinglijének tartja most magát.

– Ez a helyzet nem csak a szakmának, de az ismerkedésnek sem kedvez, most én lehetek a világ legunalmasabb szinglije, hiszen tényleg nem járok sehova. De igazából nem bánom, 16 éves korom óta hosszú kapcsolataim voltak, most végre van időm egy kicsit megismerni saját magam. Tudom, hogy eljön a pillanat, amikor betoppan valaki az életembe, nem aggódom emiatt. Volt időm sok mindent átértékelni az utóbbi hónapokban, rájöttem, mennyire fontos a család, a barátok közelsége. Éppen ezért is vagyok szomorú amiatt, hogy az Egyesült Államokban élő Ben bátyámmal és a családjával egy éve nem találkoztam személyesen.

Linda azért nem unatkozott az utóbbi időben sem, hiszen több dalt is készített, de színpadra is készül.

– Az Anyatigrisek című musicalben kaptam főszerepet – újságolta boldogan az énekesnő. – Várom már, hihetetlenül izgalmas feladat, remélem, mihamarabb bemutathatjuk közönség előtt is.

Forrás: Blikk.hu