5 tanács társkeresőknek, amelyre inkább NE hallgass!
2021-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Amennyire segíteni szeretne rajtad minden barátod, vagy családtagod, ha épp a nagy Ő-t keresed, annyira vihet a nagy igyekezet tévútra, és végül terelhet a totális boldogtalanság felé. Amint a focihoz és a gyerekneveléshez, úgy a randizáshoz is mindenki ért. De a számtalan unalomig hallott tanács közül nem szabad mindet fenntartások nélkül megfogadnod. Sőt! Van néhány kifejezetten ártalmas, amelyek inkább megakadályoznak abban, hogy rátalálj végre a párodra, és még csak észre sem veszed majd, hogy Te magad okoztad a kudarcot.

Ezért a következő 5 tanácsot inkább SOHA ne fogadd meg!

1. Akkor találkozol majd vele, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Téves. Ha nem keresel aktívan, ha nem vagy nyitott, akkor randira sem fog hívni senki. Igenis meg kell tenned mindent azért, hogy minél több lehetőséged legyen találkozni valakivel. Regisztrálj online társkereső oldalon, fogadd el a baráti meghívásokat egy-egy házibulira, járj emberek közé, és így tartsd nyitva az ajtót a leendő partnered előtt.

2. Csak légy önmagad!

Természetesen soha, senki előtt nem szabad megjátszanod magad, de mindezt a megfelelő okból kell tenned. Valószínűleg esélyed sem lesz senkivel egy második randevúra, amennyiben unalmas és pesszimista vagy, akitől semmi jóra nem számíthat a párja. Inkább koncentrálj azon tulajdonságaidra, amelyek érdekesek és izgalmasak lehetnek mások számára. Ha most nem tudsz egy ilyen jellemzőt sem kiemelni az életedből, akkor gondold végig, hogy min tudnál kicsit változtatni. Mi az a dolog, amit mindig is szerettél volna kipróbálni? Mitől éreznéd boldogabbnak magad szingliként is? Ha rátalálsz a válaszra, akkor kezdj el dolgozni rajta. Hozd magad formába. Ahogy nő az önbizalmad, úgy leszel majd vonzóbb és kívánatosabb is.

Ezt is olvasd el! - Hogyan fogadd el a testképedet, ha randizásra kerül a sor?

3. Egy nő sosem kezdeményezhet.

De miért várnál egy férfira, ha egyszer Te is megteheted az első lépést? Sose félj ettől, mert egyszerűen nincs vesztenivalód. A pasik nagyrésze nem ítéli el, sőt hízelgő számukra, ha egy nő észreveszi őket, és még kezdeményez is. Persze nem szabad ajtóstól berontanod a házba, inkább alakítsd úgy a dolgokat, hogy azt higgyék, az ő ötletük volt. Tegyél szinte észrevétlen megjegyzéseket, hogy hová mennél el, vagy mit próbálnál ki, míg végül ezek a jelzések felbátorítják a kiszemelt férfit, hogy elhívjon egy romantikus randevúra.

4. Egyszerre csak egy valakivel randizz!

Amikor még senkivel nem kezd kialakulni valami komolyabb, akkor még nem szabad abbahagynod a próbálkozást. Egy online társkeresőn egyszerre több jelölttel is levelezhetsz, és a randevú sem tilos. Ha valakivel már az elején sem találod a közös hangot, akkor ne akard megváltoztatni, vagy illúziókba ringatni magad, hogy majd később minden jobb lesz, mert nem lesz. Inkább kedvesen köszönj el, és keress mást.

5. Játszd el, hogy Téged nehéz meghódítani!

Ha megfogadod ezt a tanácsot, akkor a randipartnered összezavarodik. Amennyiben nem kap pozitív visszajelzéseket és megerősítést Tőled, akkor azt fogja hinni, hogy nem érdekled, és nem szeretnél folytatást. Ha szimpatikus számodra, akkor igenis egyértelmű jelzéseket kell adnod számára, hogy elhívhasson egy következő találkozóra is. Ez segíthet kialakítani egy kölcsönös bizalom alapjait, amely egy komoly kapcsolatnál nélkülözhetetlen.

Ne feledd, sosem szabad minden tanácsot feltétel nélkül elfogadnod. Senki nincs a Te helyedben, nem dönthet helyetted. Hidd el, sokszor legbelül Te magad tudod a legjobban, mit kellene tenned, ezért inkább hallgass mindig a belső hangra!