5 pasi, akikkel soha ne randizz
2016-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Megismertél egy jóképű pasit, aki randira hívott, de mégis vacilálsz, hogy elmenj-e a második találkára? Vannak olyan pasik, akikről kapásból meg lehet mondani, hogy a legjobb nagy ívben kerülni őket, azonban vannak becsapósabb típusok is. Lássuk, kik ők, akikkel nem éri meg egy második randira elmenni!

Mr. Önző - lehengerlő jelenség, úgy érzed, hogy egy igazi férfiba botlottál, aki tudja, mit akar. Szép és jó mindez, de mire észbe kapsz, már alattvaló lettél: ő választ helyetted az étteremben és az ő napjáról hallgathatsz beszámolót. Mindegy, hogy te mit szeretnél vagy veled mi történt, hiszen ez a kapcsolat nem rólad szól. Ha szereted, ha helyetted döntenek, akkor megtaláltad a nagy Ő-t, de ha rendelkezel valamennyi öntudattal, akkor menekülj! Szerencsére könnyű azonosítani ezt a típust, hiszen ha az első randi után azt érzed, hogy végig bólogattál, míg ő saját nagyszerűségét bizonygatta, jó eséllyel Mr. Önzőbe botlottál.

Mr. Kölyök - kedves, vicces, figyel rád és a végtelenségig rajong érted, olyan, mint egy kölyök kutyus. Nem árt ám, ha óvatos vagy, hiszen ez a típus azért veszélyes, mert hosszú ideig ellehetsz vele, mire rájössz, hogy nem partnerre, hanem pótmamára van szüksége. Minderre akkor jössz rá, amikor összeköltöztök és nyilvánvalóvá válik, hogy fogalma sincs, hogy kerül a szennyes ruha kimosva ismét a szekrénybe és hogyan lettek kifizetve a számlák. A legnagyobb probléma azonban az, hogy nem is igazán akar megismerkedni ezekkel a folyamatokkal, hiszen elvárja, hogy Te vedd majd át a mama szerepét. Ha alapvetően nem zavar, hogy neked kell kézben tartani az egész háztartást, akkor az isten is egymásnak teremtett titeket. Ha viszont nem ez a legfőbb vágyad, keress egy igazi felnőttet.

Mr. Polip - végre egy pasi, aki igazán ragaszkodik hozzád, 15 perc alatt kb. nyolcszor vall szerelmet és elmondja, hogy mennyire szüksége van rád. Mit akarhat még egy lány? Hááát…egy kis nyugalmat. Kapcsolatotok elején teljesen rendjén van ez a viselkedés, nála azonban ez az alapértelmezett működési mód, és mire észbe kapsz, már teljesen rád fonódik, mint egy polip, és ha nem vigyázol, meg is fojt. Egy idő után soknak érzed, és amikor szóvá teszed, annyira megbántódik, hogy teljesen elhatalmasodik rajtad a bűntudat, és ráhagyod, majd kezded nem felvenni a telefont. Csak egy kis levegőt szeretnél, ez azonban mellette nem lehetséges.

Mr. Csapodár - könnyen a hatása alá kerülhetsz, hiszen nagyon tudja, hogy mi kell egy nőnek. Kedves, szórakoztató, soha nem unatkozol mellette, nem csoda, hogy egy pillanat alatt elhiszed, hogy megtaláltad az ideális férfit. Általában úgy tör be az életedbe, mint a forgószél, és nagyjából olyan a hatása is: elemi ereje felforgat mindent, majd amilyen hirtelen jött, ugyanúgy távozik. Mr. Csapodárt ugyanis semmi sem köti le tartósan, így elképzelhetetlen a számára, hogy lehorgonyozzon egy nő mellett. A legjobb, ha nem bánkódsz sokáig miatta, hanem elengeded, és úgy fogod fel, hogy egy izgalmas kaland volt, semmi több.

Mr. Don Juan – amikor meglát, azonnal heves flörtbe kezd és kb. öt perc alatt megszerzi a számod. Le vagy nyűgözve és gondolkodás nélkül igent mondasz a randira. Ott is profin teszi a szépet neked és minden egyéb nőnemű lénynek, akivel csak találkozik. Ő ugyanis az a pasi, akinek a föld minden nője kell egy menetre. Ha csak egy laza szexre vágysz, ő a te embered, de ha többet szeretnél, inkább válassz valaki mást, ő ugyanis nincs túl nagy véleménnyel a nőkről, egyszer használatos szexuális segédeszközöknek tekinti őket.

no