Jolie eltiltaná Pittet karácsonykor a gyerekektől
2016-12-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Durvul a botrány Angelina Jolie (41) és Brad Pitt (52) között, még a szeretet ünnepe sem hoz enyhülést! A párhoz közel állók ugyanis állítják: szinte biztos, hogy a színész még karácsonykor sem láthatja majd a gyermekeit. A USWeekly információi szerint jelenleg egy gyermekpszichológus vizsgálja a hat gyerek mentális állapotát, és ő dönt arról is, hogy találkoz­hat-e velük a következő hetekben, és ha igen, akkor mikor. Jolie mindenesetre nem bánná, ha nem jönne létre a nagy találkozó, hogy még ezzel is fájdalmat okozhasson egykori szerelmének.

– Brad természetesen nagyon szeretne végre találkozni velük, főleg most, az ünnepek idején – magyarázta a színész egyik ismerőse. – Hamarosan itt a karácsony, és még mindig fogalma sincs, lesz-e lehetősége átadni az ajándékait a gyerekeknek.

A Daily Mailnek nyilatkozó informátor szerint erre nem sok esély van, hiszen Angelina Jolie nem nagyon támogatja, hogy együtt ünnepelhessen a hat gyermekkel az amerikai színész.

Brad Pitt

– Valójában minden egyes találkozás egy-egy terápiának számít, folyamatosan felügyelik őket, és figyelik, Pitt hogy viselkedik. A terapeuta szerint nem tenne jót nekik, ha ezt a meghitt időszakot is egy szakértővel kellene megosztaniuk, aki nem számít családtagnak – mondta a bennfentes. – Persze a másik szempont az, hogyan dolgozzák fel a gyerekek, ha Pitt nélkül kell tölteniük a karácsonyt. Bár hivatalosan még nem született döntés, nagyobb esély van arra, hogy elutasítják a színész kérését.

A napokban az is kiderült, Jolie mindent megtesz, hogy távol tartsa egykori kedvesét hat gyermeküktől, sőt állítólag igyekszik az apjuk ellen hangolni őket. Váltig állítja, egykori párja tudatmódosító szerekkel él, és ezt tesztekkel bizonyítaná.

– Angelina azt szeretné, ha Pittet véletlenszerű drogteszteknek vetnék alá, hogy ellenőrizzék, nem használ-e kábítószert. Jól tudja ugyanis, hogy ha ez bebizonyosodna, akkor Brad végleg lemondhatna a gyermekekről. Ez a színésznő igazi célja – súgta meg egy a párhoz közel álló informátor. – Brad persze most különösen ügyel arra, hogy ne keveredjen semmilyen balhéba, de sokak szerint ez csak addig tart, amíg minden lépését ellenőrzik.

Brad Pitt

Sokak szerint arra is minden esély megvan, hogy Angelina Jolie a saját apjának, Jon Voightnak – akivel köztudottan ross­z a viszonya – is megtiltja, hogy találkozzon az unokáival karácsonykor.

– Az ünnepek a családról szólnak, és nekem szerencsére hatalmas famíliám van. Azt még nem tudom, hogy látom-e az unokáimat, de nagyon bízom benne, hogy sikerül sort keríteni rá – mondta a színész a napokban.

Forrás: Blikk