5 dolog, amit soha ne mondj el a párodnak
2017-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Vannak olyan dolgok, amiket jobb, ha nem adunk a férfiak tudtára, amiket jobb, ha elhallgatunk, még akkor is, ha őszinteséget szeretnénk a párkapcsolatban. Vannak olyan dolgok, amiket, ha a szerelmünk megtudna, sértve érezheti magát, hosszútávon pedig akár frusztrációhoz is vezethet.

Íme 5 dolog, amit a férfiaknak soha nem kell megtudniuk:

1. A hozzád közelállóktól kapott kritikákat

Az egyik dolog, amit a férfi jobb, ha nem tud meg az az, hogy milyen negatív dolgot mondott valamelyik barátod, hozzátartozód vagy családtagod róla. Nem számít az, hogy milyen negatív dolgokat mondtak róla a szüleid, hiszen minden negatív kritika megsértheti, és azáltal a szüleidet is más szemmel fogja nézni azután. Ezeket a kritikákat meg fogja jegyezni egy életre, amit végül felróhat ellened is, mint például: „Persze, a te szüleid soha nem akartak engem!”. Ez pedig senkinek sem tenne jót.

2. A férfi családjára mondott negatív dolgokat

A férfi bizonyára ismeri a családja vagy barátai hiányosságait, azonban nem biztos, hogy a te szádból is szeretné ugyanezeket hallani. Ha esetleg negatív dolgokat mondasz a családjára, valószínű, hogy meg fogja őket védeni, te pedig úgy fogod érezni, hogy ellened támad, pedig erről szó sincs.

3. A szexuális élményeidet az előző partnereiddel

Az egyik legfontosabb dolog, amit nem kell a férfiak tudtára adni az az exeiddel átélt szexuális élmények. A legtöbb férfi bizonytalannak érzi magát a hálószobában, így nem szeretné azt hallani, hogy valamelyik exeddel milyen jó szexuális élményben volt részed. Ha ilyeneket bevallasz neki, biztosan elveszti a magabiztosságát és bizonytalanná válik.

4. Azt a vágyadat, hogy találjon egy másik munkahelyet

Az természetes, hogy támogatod abban, hogy minden vágyát valóra váltsa, és az is, hogy azt szeretnéd, egy olyan munkahelye legyen, amit élvezettel végez, de néha úgy érzed, mégis jó lenne megmondani neki, hogy keressen egy stabil munkahelyet és fusson be egy szép karriert. Vigyázz hogyan közlöd vele mindezeket, ugyanis minden ilyen jellegű megjegyzésed meg fogja bántani őt, főleg akkor, ha egy olyan családból származik, ahol soha nem értékelték a képességeit.

5. A szexuális fantáziáidat az egyik haverjával

Soha ne mondd egy férfinak azt, ha tetszik valamelyik haverja, sőt ne is viccelődj ezzel a dologgal, mert nem lesz jó vége. Ha elmondod neki, hogy épp melyik haverjáról miket fantáziálsz, többé nem fogja magát magabiztosnak érezni, féltékeny és gyanakvó lesz, bármit is fogsz tenni. Sőt, más szemszögből fogja nézni azokat a találkozásokat, ahol te is és a haverja is jelen lesztek. Minden interakcióra, mosolyra, viccre vagy viselkedésre féltékenységgel fog reagálni, ezért nem érdemes elmondanod neki az ilyen jellegű fantáziálgatásaidat.