5 biztos jel, hogy egy férfi sem kontrollálhat téged
2019-04-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Elgondolkoztál már azon, hogy te milyen típusú nő vagy? Vajon te engeded a férfiaknak, hogy megmondják mit és hogyan csinálj?

Napjainkban a nők még mindig az egyenjogúságért küzdenek, az egyenlő fizetésekért, és hogy megtalálják a munka-család egészséges egyensúlyt.

Természetesen minden kapcsolat kompromisszumokra épül, de egyikünk sem szeretne úgy élni, ahogy egy másik ember diktál, mégis gyakran találjuk magunkat egy olyan helyzetben, ami egy másik ember miatt alakult úgy.

Az erős nők viszont ezt elkerülik, mert sosem engedik másoknak, hogy irányítsák őket. Ha párkapcsolatban élnek, akkor is mindenben és mindenről közösen döntenek a másikkal.

Vajon te melyik csoportba tartozol? Íme az öt jel, amiből kiderül.

1. Visszautasítod a kötöttségeket

Az erős nőkre jellemző, hogy bár szeretnének egy olyan hozzájuk illő párt találni, aki elfogadja őket, olyannak, amilyenek, és megadja a szabadságot is, amire vágynak, ugyanakkor nem hajlandóak semmit sem engedni az elvárásaikból, csak, hogy a másiknak kedvezzenek.

2. Elfogadod önmagad

Az erős nők olyannak fogadják el magukat, amilyenek, legyen szó a jó, vagy épp a rossz, és zavaró tulajdonságaikról. Az életet egy utazásnak fogják fel, és nem egy végállomásnak. Mit mondasz magadnak, amikor senki nem hallja? „Ez a ruha nagyon jól áll rajtam!”, vagy „Mindegy mit veszek fel, borzalmasan nézek ki!”. A valóságban az leszel, amit önmagadról gondolsz, és olyanná válsz, amilyen emberekkel az időd legnagyobb részét töltöd. Az erős nők nem hagyják, hogy mások ítélkezzenek felettük.

Ha te is ilyen nő vagy, akkor olvasd el korábbi cikkünket, amiből kiderül, hogy miért élnek jobb párkapcsolatban az erős nők

3. Értékeled önmagad

Itt ne arra gondolj, hogy valaki hiú, és túlbecsüli a saját értékeit, éppen ellenkezőleg. Egy erős nő tisztában van azzal, hogy mire képes, miben jó, és mi az, amit megérdemel, akár szakmailag, akár egy párkapcsolatban. Egy erős nőnek nincs szüksége mások biztatására, és nem engedi azt sem, hogy valaki meggyőzze az ellenkezőjéről.

4. Bízol a megérzéseidben

Ha egy erős nőnek valamivel, vagy valakivel kapcsolatban rosszak az előérzetei, akkor odafigyel a belső hangra, és megteszik, amit kell. Ha látod, hogy az első randin egy pasi túl sokat iszik, akkor nem maradsz tovább, inkább hívsz egy barátot, aki kiment ebből a helyzetből.

5. Tudod, hogy mit akarsz, és nem félsz tenni érte

Az erős nők céltudatosak, és csak arra koncentrálnak, hogy valóra váltsák az álmaikat. Ez igaz az élet minden területére, legyen szó szakmai célokról, vagy magánéleti tervekről. Egy erős nő mindig tudja, hogy mit miért csinál, és nem vár másokra, hogy helyette megtegyék a szükséges lépéseket.

lany