Miért élnek jobb párkapcsolatban az erős nők? Tudd meg te is a titkukat!
2017-09-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e? Felmérések igazolják azt, hogy az erős nők jobb párkapcsolatban élnek és nagyszerű partnerek válnak belőlük, mindez pedig azért, mert elégedettséggel és hitelességgel jutalmazzák meg a szerelmüket. Egy független nőnek van bátorsága új dolgokat kipróbálni és bármikor átvenni az irányítást. Az erős nők támogatni tudják a partnerüket, azonban szakítani is tudnak vele, ha úgy érzik, nincsenek eléggé értékelve.

1. Az erős nők ismerik a saját értékeiket

Az erős nők nem pazarolnak időt az éretlen férfiakra. Ők ismerik a saját értékeiket és tudják, hogy mit érdemelnek. Az erős nők tudják azt, hogy mikor manipulálják őket és nem maradnak egy párkapcsolatban csak azért, mert megerősítésre van szükségük. Ők tudják azt, hogy többet érdemelnek.

2. Az erős nők nem játszanak a szerelemmel

Az erős nők nem keresnek éretlen férfiakat, ők olyan kapcsolatot keresnek, aminek van értelme. Olyan partnert akarnak, aki mellettük marad egy egész életen át. Egy érett nő nem fog olyan partnert keresni, aki gazdagabbá, színesebbé teheti az életét, egy olyan életet, ami már eleve bővelkedik minden szükséges dologban.

3. Az erős nők gondot tudnak viselni saját magukról

Egy erős nőt soha nem kell pátyolgatni, ugyanis nagyon jól gondot tud viselni saját magáról is. Az erős nők függetlenek. Az erős nők ugyanakkor sebezhetővé is tudnak válni, ha meg szeretnék ismerni az igazi szerelmet.

4. Az erős nők tudják, hogy mit akarnak

Egy erős nőnek nagy céljai vannak az életben és a karrierjében. Hajlandó dolgozni azért, hogy arra a szintre jusson, ahova mindig is vágyott, és egy ehhez illő társat is fog keresni maga mellé. Egy erős nő olyan férfit fog keresni, akinek ugyanolyan magasak az elvárásai, és aki feladja az egoját és nem próbál meg versenyezni vele, és aki nem érzi magát kisebbrendűnek akkor, amikor az erős nő csak a második helyre teszi őt az életében.

5. Az erős nőknek nagyszerű személyiségük van

Az erős nők vonzzák a tekinteteket. Az erős nő olyan, akire minden más nő hasonlítani szeretne, és akiről nagyon sok férfi álmodozik. Az erős nőnek intelligens és dinamikus személyisége van.

6. Az erős nők soha nem unalmasak

Az erős nők mindig őszintén és nyitottan beszélnek arról, amit épp gondolnak. Ők a kevésbé kitaposott ösvényeket választják, és mindig valami változatosság után kutatnak. Ők tudják azt, hogy a legnagyobb elismerések mindig a változatosságokból és átváltozásokból születnek. Az erős nők ismerik saját magukat és nem félnek saját maguktól. Az erős nők élete mindig telitett, vibráló, érdekes beszélgetésekkel és felejthetetlen pillanatokkal.

7. Az erős nők olyan partnert választanak, akivel lenni szeretnének, nem akire szükségük van

Az erős nők nagyon ritkán függnek valaki mástól, éppen ezért gyakran olyan partnert választanak maguk mellé, akivel valóban lenni szeretnének, nem pedig azért, mert szükségük van rá. Az erős nőnek nincs szüksége egy férfire, ő csupán szeretne egy férfit. Az erős nők mindig egy olyan férfit keresnek maguk mellé, aki hozzájuk hasonló tud lenni.