3 elbűvölő frizura az ünnepi alkalmakra
2022-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Az alábbi télies és ünnepélyes frizurák az aktuális kedvenceink! Megmutatjuk, hogy kreálhatod meg magadnak ezeket a hosszú és rövidebb hajból is elkészíthető, elegáns hajviseleteket az ünnepi alkalmakra.

Ünnepi frizura „statement” hajráffal

Szentestére nem is választhatnál szebb kiegészítőt egy széles, díszes hajráfnál. Különösen elegánsak a strasszkövekkel vagy gyöngyökkel díszített bársony és szatén hajpántok. A hajadat ehhez a frizurához hagyd kiengedve. Egy hajvasalóval vagy hajsütővassal készíts bele lágy hullámokat. Fésüld a hajad a füleid mögé, és fixáld hajsprayvel. A hajvégeket ápold némi hajolajjal. Utolsó lépésként tedd fel a hajráfot.

Csodás parti look: elegáns lófarok

Ehhez a lookhoz a hajadnak különösen csillogónak és egyenesnek kell lennie. A formázás már a hajmosásnál megkezdődik. A hajadat egy hidratáló összetevőket tartalmazó samponnal mosd meg. Ezt követően ápold keratinos hajpakolással. A hajvasalóval történő hajformázás előtt fújd át a hajad hővédővel, valamint ápold a hajszálakat és a végeket hajolajjal. Egyenesítsd ki a hajad a hajvasalóval tincsről-tincsre haladva, és a végeket pöndörítsd kifelé. Kösd a hajad egy magas lófarokba, és szükség esetén igazítsd a hajvégeket a kívánt formára. És most jön a trükk: fújj egy kevés hajsprayt egy elválasztó fésűre, és fésüld át vele a kész frizurát. Ez tartóssá teszi, és a babahajakat is megzabolázza. Utolsó lépésként a hajgumi fölé egy bársonyszalaggal köss egy masnit.

Ünnepi hajviselet masnival: a „double bow” frizura

Ha természetesen hullámos hajjal áldott meg az ég, akkor a mosásnál a „curly girl” módszerrel hozhatod őt a lehető legjobb formába. Ezt követően a hajadat a hővédő készítménnyel való befújás után egy hajsütővas vagy egy hajvasaló segítségével varázsold egy kicsit még hullámosabbá. Ezt követően a füled előtti részeket jobb és bal oldalon vezesd hátra, és fogd össze két copfba a fejed hátsó részén, majd egyesítsd őket, és a gumiszalagok fölé köss egy bársonyszalagot. Húzz ki néhány arckeretező tincset a frizurádból, és szükség esetén hullámosíts rajta még egy kicsit a hajsütővassal vagy a hajvasalóval.