Mindig szétrepedt a bejglid? Itt a trükk, hogy sütés után is egyben maradjon!
2022-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Kész, betöltötted a bejglit, lekented eddig szépen tojással de mégis mindig megrepedt? Mutatjuk, hogyan lesz neked is tökéletes a bejglid!

Tedd a tepsibe egymástól kicsit távolabb a rudakat és most válaszd szét a fehérjét és a sárgáját a tojásnak. Verd fel ezeket villával és külön-külön kell majd kenni. Először a sárgájával és hosszanti irányba kend, majd hagyd száradásig (fél óra nagyjából) pihenni a süteményt! Ezután jön a fehérje ezzel pedig érdemes keresztbe kenni a bejglit. Újabb fél órás száradás-pihenés kell a sütinek. Majd szurkáld meg a bejglit. Van aki csak a tetején szúr, de lehet oldalt is, hiszen a gőz így távozni tud belőle, de nem okoz majd repedést a bejglin.