3 egyszerű eszköz, amellyel erősítheted a párkapcsolatod
2022-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Amikor igaz szerelemről és örökké tartó boldogságról van szó, akkor az emberek legtöbbje hajlamos azokra az elcsépelt filmvászonbéli jelenetekre gondolni, amelyek megkülönböztetnek egy kapcsolatot a többitől. De ez a fajta romantika, amelyet a médiában látunk, nem az, amiről a valódi szerelem szól. Senkinek nincs szüksége hercegre fehér lovon ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen a társa oldalán. És szintén ritka, hogy a legnagyobb bolondot kell csinálni önmagadból, felvállalva őrült tetteket ahhoz, hogy elnyerd valaki figyelmét és szeretetét. A romantika fontos, és szinte nélkülözhetetlen, de nagyszabású drámákra egyáltalán nincs szükség hozzá a való életben.

Mutasd ki nyíltan!

Az emberek nagy része nem szereti nyilvánosan kimutatni és felvállalni az érzéseit, a vonzalmát. Egyesek számára ez kifejezetten zavarba ejtő, és kellemetlen. A régi világban a férfiak szerepe volt, hogy ajándékokkal és meglepetésekkel kedveskedjenek a kiszemeltjüknek, akár látványos, nagyszabású körülmények között, ezzel elnyerték kedvesük kezét, és lényegében be is fejezték az udvarlást. Napjainkban, már sokkal jobban oda kell figyelnünk, hogy mire költünk, és nem szórjuk a pénzt felesleges dolgokra. Persze ez nem jelenti azt, hogy a romantikának háttérbe kellene szorulnia ebben az anyagias világban, épp ellenkezőleg, nagyon fontos ma is, sőt, alapvető, hogy rendszeresen kimutassuk érzéseinket, de lehet ezt visszafogottabb módon is tenni. Ha folyamatosan, apró gesztusokkal érezteted a párod felé a szerelmedet, az még szorosabbá kovácsolja a köztetek lévő kötődést.

Keresd a lehetőségeket!

Ahelyett, hogy egyetlen nagyszabású meglepetésre koncentrálnál, fordítsd az energiáidat az apró, de mindennap bevethető gesztusokra. Keress és ragadj meg minden kínálkozó alkalmat, amikor kimutathatod a törődésedet. Ne gondolj nagy dolgokra, elég, ha reggel elkészíted a kávéját, vagy egy rohanós napon elintézed helyette a bevásárlást, minden este puszival kívánsz neki jóéjszakát, vagy megleped egy mozijeggyel egy régóta várt filmre.

Ez is érdekelhet! - 8 apró trükk, hogy feléleszd a szenvedélyt a párkapcsolatodban!

Éreztesd vele, hogy mennyire különleges!

A drága ajándékok elveszítik értéküket, a nagy drámai pillantok megfakulnak az idő múlásával, de a mindennapi kedvesség és kitüntetett figyelem képes életben tartani a szenvedélyt. Az emberek elfelejtik, hogy mit mondtál nekik, vagy mit tettél, de azt sosem felejtik el, hogyan bántál velük, és hogyan érezték magukat a társaságodban.