8 apró trükk, hogy feléleszd a szenvedélyt a párkapcsolatodban!
2021-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy párkapcsolat fenntartása sok beleadott energiát igényel hosszú távon. Bármekkora is a szerelem két ember között, és bármennyire is tűnik harmonikusnak a viszonyuk, mégsem veheti egyikük sem biztosra a másikat, az egyensúlyért minden nap tenni kell.

Ahhoz, hogy ne aludjon ki köztetek a tűz, elég néhány apró trükk, amelyet bármikor bevethetsz. Ezek a gesztusok nem feltétlenül erotikus jellegűek, inkább olyan figyelmességek, amelyek újra és újra megerősítik a partneredet abban, hogy jól döntött, amikor Téged választott társául.

Mi ez a 8 trükk? Olvass tovább, és jegyzetelj!

1. trükk: Cseréld le a kontaktlencsét szemüvegre!

Természetesen nem kell kukába dobnod a lencséket, de egyszer-egyszer jól teszed, ha szemüvegben jelensz meg a párod előtt. A pasik ugyanis (csak úgy, mint a nők) odavannak érte. Talán beindítja a partnered erotikus fantáziáját, vagy talán arra az első estére emlékezteti őt, amit nála töltöttél és kellemes emlékeket ébreszt benne. Mindegy mi húzódik mögötte, a lényeg, hogy pozitív reakciókat fog kiváltani belőle.

2. trükk: Meséld el egy vele kapcsolatos álmodat!

A pasik kevésbé hiszek az álmok erejében, és általában semmi varázslatot nem tulajdonítanak nekik, ugyanakkor hízelgő lesz a partnered egója számára, ha elmeséled egy vele kapcsolatos érzéki álmodat. Ettől az ő fantáziája is be fog indulni!

3. trükk: Masszírozd meg a vállát!

A férfiak szeretik, ha megérintik őket, és biztosan értékelni fog egy spontán vállmasszírozást. Akár utánanézhetsz a neten, és elleshetsz pár bevált technikát a profiktól, így nemcsak néhány kellemes percet szerzel majd a párodnak, hanem még segítesz is neki kicsit ellazulni. Értékelni fogja a figyelmességed, és már egy ilyen apró gesztus is közelebb hoz Titeket egymáshoz.

4. trükk: Ültesd be a kocsiba, de nem mondd el, hogy hová viszed!

Nem csupán a nők szeretik a meglepetéseket, a pasik sem kivételek. Szervezz egy titkos randit egy olyan helyre, amelyben biztos vagy, hogy ő is imádni fogja. Semmit se árulj el előre, hagyd, hogy találgasson. Sőt, akár némi figyelemelterelést is bevethetsz (például azt mondod neki, hogy segítsen Neked a bevásárlásban). A hatás nem marad el.

Ezt is olvasd el! - 4 tipp, hogyan tartsuk fenn a szenvedélyt a távkapcsolatban

5. trükk: Ha hosszú hajú vagy, akkor engedd le előtte.

Biztosan Te is láttad már filmekben és reklámokban, ahogy egy gyönyörű dús hajú színésznő vagy modell egy férfi szeme láttára engedi le copfból a haját, és kicsit megrázogatja, hogy a tincsei röpködjenek. Mi lenne, ha egy fárasztó munkanap után otthon Te is ezt tennéd a kontyba kötött hajaddal, természetesen pont a párod orra előtt. Hidd el, ettől le fog esni az álla.

6. trükk: Kérdezd a napjáról!

Fontos, hogy éreztesd vele, érdekel mi történik vele, miként telnek a napjai, milyen sikereket ér el, vagy épp milyen nehézségekkel áll szembe. Kérdezd a munkájáról, az edzésről, az ebédjéről, vagy bármiről, amit fontosnak érzel. Még, ha nem is értesz mindent, mert esetleg Tőled elég távol áll a foglalkozása, vagy a hobbija, akkor is fontos, hogy értékeld, amit csinál.

7. trükk: Hosszabban öleld meg!

Egy ölelés mindig kedves gesztus, azt érezteti, hogy örülsz neki, mert láthatod, és mert újra együtt lehettek. Egy olyan testi kontaktus, amely mindkét félnek jól esik, ellazít, és közelebb hoz. Miért ne maradhatnál hozzábújva kicsit hosszabban?

8. trükk: Mosolyogj szégyenlősen!

Egy ilyen intim pillantás mindig többet jelent egy puszta mosolynál. Azt jelzi, hogy valami olyan dologra gondolsz, amelyet nem mersz hangosan kimondani. Persze ettől beindul a partnered fantáziája is, és ki tudja mi sül ki az egészből. De egy félszeg mosoly egy közös titkotokat is elfedheti: például láttok valamit a tv-ben, ami felidéz bennetek egy közös emléket. Ilyenkor egymásra néztek, és mindketten tudjátok, hogy mire gondol a másik. Egy ilyen közös titok mindig jobban összekovácsol két embert.

Látod, nem is olyan nehéz, Neked is könnyedén menni fog! Vedd ezt a 8 trükköt kiindulási alapként, és ne félj továbblépni. Próbálj minden nap egy kicsi pluszt becsempészni a közös életetekbe, hogy az a bizonyos láng sose aludjon ki!