3 csodás noszvaji szálláshely
2019-07-13  /  Szerző:   /   Rúzs A Bükk déli kapujában elterülő kis község, Noszvaj a környéken igazi turisztikai ékkőnek számít, hiszen a helyi közösség vendégszerető hozzáállása, a falusi turizmus számos programlehetősége és a természeti adottságok gyönyörűsége mellett ott még a szálláshelyünk is felejthetetlenné teheti kiruccanásunkat. Mutatunk is hármat, amelyek minket már teljesen elvarázsoltak!

Erdei Kisház

Az Erdei Kisház névre keresztelt apartman-vendégház-nyaraló épülete már kívülről is elképesztően otthonosnak tűnik. A tulajdonosnak pedig pontosan ez volt a célja a lerobbant faház újjáépítésekor. A zegzugos, kuckós házikó amellett, hogy fantasztikusan kényelmes és hangulatos, elképesztően felszerelt és praktikus is. Egy olyan szálláshely, ahová nem csak aludni járunk, és a család vagy a baráti kör bármelyik tagja megtalálhatja benne a neki tetsző szórakozást. Legyen szó napozásról, sütögetésről, esti filmezésről, videojátékozásról vagy sportolásról, az Erdei Kisházban biztos felleljük a hozzá szükséges eszközöket. A konyha teljesen felszerelt, az alsó szinten és a felső szinten lévő két apartmant pedig akár együtt is kibérelhetjük, hogy az egész család élvezhesse Noszvaj és környékének minden szépségét, és a természet közelségét. A luxus pihenés érzetét biztosítja a ház szinte minden ablakából megtekinthető tavacska, a gyönyörű kilátás, a borospince, a szauna és a földszinti teraszon helyet kapott jakuzzi is. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Erdei Kisház Noszvaj (@erdeikishaz) által megosztott bejegyzés,
Treehouses – a luxus lombházNem is gondoltuk volna, hogy az erdő fái között is érezhetjük magunkat úgy, mint egy luxus hétvégén pihenő világsztár. Pedig a Treehouses noszvaji szállásán pontosan ez az élmény fogad. Varázslatos kilátás – még a szaunából is –, finom borok, fantasztikus programlehetőségek, minőségi berendezés, pihe-puha ágynemű, és nem utolsó sorban jakuzzi a csillagok alatt. A romantikus hétvégékre tervezett, párok minden igényét kielégítő szálláshelyen igazi kényeztetésben lehet részünk a nap 24 órájában, mindezt a fák lombjai közt, a természethez a lehető legközelebb érezve magunk. Akkor sem kell megijednünk, ha az aktív pihenés rajongói közé tartozunk, hiszen Noszvaj és környéke a Bükk minden szépségével, kalandjával és finomságával tárul elénk. Számos lehetőségünk van extrém élményekre, természeti és kulturális értékek felfedezésére, de gasztro-kalandokra is, amelyeket mind elérhetünk a szálláshelytől egy mindössze pár perces autóúttal.
 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

TreeHouses Noszvaj (@treehouses_noszvaj) által megosztott bejegyzés,
Nomád hotel and glampingA Nomád hotelnél sokszínűbb szálláshelyet valószínűleg keresve is nehéz lenne találnunk.  A hotelben nem találunk két ugyanolyan szobát: mind méretükben mind elrendezésükben, de még berendezési tárgyaikban is más és más fogadhat minket, akárhányszor látogatjuk meg a helyet. Az icipici tetőtéri szobácskáktól kezdve a különleges kialakítású, romantikus tereken keresztül a tágas családi lakosztályig minden van, bármilyenek is legyenek igényeink. A fantasztikus reggelijéről és ízletes vacsoráiról híres szálláshelyen azonban a ’hagyományos’ hotelszobákon kívül többféle glamping lehetőséget is igénybe vehetünk, ha egy igazi természetközeli, mégis kényelmes kiruccanásra vágynánk. A Nomádban komolyan veszik a glamping fogalmát, és a különféle bungalow-kon túl kipróbálhatunk akár egy igazi, gyönyörű panorámával rendelkező konténerházat, de nyaralhatunk luxus sátorban, megpihenhetünk egy tágas jurtában vagy romantikázhatunk egy luxus-buborékban is. A döntés rajtunk áll, a Nomád hotel pedig biztosan valóra váltja minden természetközeli kívánságunkat.
 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Nomad Hotel & Glamping (@nomadnoszvaj) által megosztott bejegyzés,
Forrás: Blikk