3 biztos jel, hogy egy igazi férfivel randizol, nem egy kisfiúval
2022-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Hányszor ültél már magadba roskadva egy félresikerült randi után, azon gondolkozva, hogy vajon hol követtél el hibát az ismerkedés során, aminek a végén a várt álomférfi helyett egy kisfiú érkezett meg a találkára?

Talán a sok csalódás után Te sem hiszed, hogy ez az álomférfi létezik egyáltalán, de azért sosem szabad feladnod a reményt. Csak figyelj jobban már az elején, és ismerd fel még a randi előtt, hogy kivel is van dolgod.

Az alábbi 3 jelzés biztosan megmutatja számodra, hogy kivel állsz szemben!

Egy férfi pontosan tudja, hogy mennyire fontos a kommunikáció, különösen egy vita során

Egy gyereknek általában esze ágában sincs elismerni, ha esetleg hibázott. Sőt! Inkább még ő érzi vérig sértve magát, Téged okol mindenért, vagy egyszerűen fel sem akarja vállalni a konfliktust, helyette szőnyeg alá próbálja söpörni a problémákat, csak, hogy még véletlenül se kelljen vitáznia róluk. Sajnos a kommunikáció hiánya lehetetlenné tesz minden kapcsolatot.

Egy valódi férfi ezzel szemben nevén nevezi a gondokat, elmondja a saját nézőpontját, de meghallgat Téged is, és közösen próbál megoldást találni rájuk. Nem hagyja, hogy egyedül küzdj egy nehézséggel, inkább kiáll melletted, és mindenben támogat.

Egy férfi azért szeret, aki Te vagy

Egy kisfiú számára a külcsíny és a fizikai adottságok számítanak. Az aktuális sztenderdek szerinti szépségideált követi, és annak való megfelelést vár el a párjától. Egy férfinak viszont az is fontos, hogy mi lakozik benned. Hogyan látod a világot, mik az álmaid, van-e humorod, vagy épp hűséges típus vagy-e. Ő nem egy újabb trófeaként könyvel el, akit sikerült megszereznie a gyűjteményébe, sokkal inkább egy vonzó személyiséget lát benned, aki mellett valóban jól érzi magát. Nem akar megváltoztatni, hiszen számára úgy vagy kerek egész, ahogy vagy. Egy gyerekes ember ezzel szemben beléd fog kötni, minden ponton, míg olyan nem leszel, amilyet ő elképzelt magának.

Ez is érdekelhet! - Hogyan hagyd, hogy a párod férfi lehessen melletted?

Egy férfi megbízik benned

Egy bizonytalan és folyamatosan féltékenykedő fiúval szemben egy férfi elég magabiztos ahhoz, hogy megbízzon a partnere hűségében. Sokkal fejlettebb az emberismerete, amellyel biztonsággal megítélheti a viselkedésedet, és hogy mire számíthat Tőled. Tiszteletben tartja a döntéseidet, és meghagyja a szabadságod. Egy kisfiú viszont gondolkodás nélkül Neked esik, ha csak a gyanúja is felmerül a hűtlenségnek részedről.