10 jel, hogy egyszer férjhez fogsz menni a szerelmedhez
2017-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Ha megismered a számodra megfelelő partnert, egyszerűen érezni fogod azt. Mindegy, hogy tíz éve vagy tíz hete vagytok együtt, érezni fogod azt, hogy az egy másfajta kapcsolat, hiszen másképp érzel, mint a korábbi kapcsolataidban. Amikor megismered az igazit, egyszerűen tudni fogod azt, hogy mennyire különleges ő. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a tíz jelet, ami megmutatja azt, hogy egyszer férjhez fogsz menni a szerelmedhez.

1. Meglepődsz, hogy manapság létezik egy olyan férfi, mint Ő

Lehetséges, hogy már az első találkozásotok alkalmával megérzitek azt, hogy egy különleges kapcsolatotok van. Ha pedig idővel jobban megismered és felfedezed őt, meglepődsz, hogy egyáltalán létezik egy olyan férfi, mint ő. Ekkor tudd, hogy ő lesz a te jövendőbeli férjed.

2. Kényelemben érzed magad

Minden embernek vannak hibái és erényei. Azonban, amikor kényelmesen érzed magad olyan helyzetekben is a párod előtt, ami mások előtt nem lenne kényelmes, akkor ez azt jelenti, hogy van bátorságod hitelesnek lenni előtte. Párod pedig elfogad a magad hibáival és gyengeségeivel együtt, te pedig érezni fogod ezt. Egy ilyen férfihez feleségül kell majd menned.

3. Mindig vonzódsz hozzá

Ha elképzeled azt, hogy nem ismeritek egymást, és meglátva őt az utcán, nagyon vonzónak találnád, ha úgy érzed, hogy egyszerűen nem tudsz betelni vele, akkor egy nap meg fogsz házasodni a pároddal.

4. Azt érzed, hogy bármilyen akadályt könnyen le tudsz győzni

Az előző kapcsolataidban a mindennapi problémáitokat hangos vitákkal és veszekedésekkel próbáltátok megoldani, de még így sem sikerült megbeszélni a dolgokat? A mostani párkapcsolatodban pedig úgy tudjátok rendezni a nézeteltéréseiteket, hogy közben nem emelitek fel egymásra a hangotokat, és végül meg is tudjátok beszélni a konfliktusokat? Ha előbb arra törekedtek, hogy bebizonyítsátok a másiknak azt, hogy szeretitek, ahelyett, hogy azt bizonygatnátok, hogy mennyire igazatok van egy vitában, akkor biztosan egymásnak vagytok teremtve.

5. Amikor megismered az igazit, érezni fogod, hogy valóban értékel

Nagyon nehéz egy olyan férfit találni, aki egy élő csodának lát téged. Ha a párod azt érezteti veled, hogy te vagy a legjobb dolog az életében, akkor mindenképp tartsd meg! Ha megismered azt a férfit, akivel meg fogsz házasodni, nem fogod magadnak feltenni azt a kérdést, hogy vajon szeret-e? A kérdőjelek helyett csak biztos válaszokat fogsz kapni tettekkel és szavakkal is.

6. A hibáit is vonzónak találod

Ha a párod kisebb hibáit is vonzónak és aranyosnak találod, mert csakis rá jellemzőek, akkor biztos, hogy ő lesz a te embered, a te férjed.

7. Egyformán gondolkodtok a jövőről

Párkapcsolatban maradni nem egyszerű feladat, hiszen mindannyian külön „fajok” vagyunk, különbözően fejlődünk, genetikailag másképp vagyunk programozva. És mégis, ha a pároddal megegyezik a jövőbeli elképzelésetek, tervetek, akkor egy szép nap meg fogsz házasodni vele.

8. Érezni fogod azt, hogy a ti kapcsolatotok szent és sérthetetlen

Ha a párkapcsolatotok mindennel szemben előnyt élvez a párod életében és mindent megtesz azért, hogy minél több időt töltsön veled, akkor biztos lehetsz abban, hogy megtaláltad a lelki társad.

9. Mindenről tudtok beszélgetni

Úgy érzed, hogy bármiről tudsz beszélni a pároddal? Úgy érzed, hogy minden beszélgetés nagyon természetes és őszinte, és sosem fogytok ki a témákból? Egy párkapcsolatban, ami később házassággal folytatódik, azt érzed majd, hogy nyitott lehetsz a pároddal és bármiről tudtok beszélgetni. És ez amiatt lesz, mert a kapcsolatotok a kölcsönös elfogadáson fog alapulni és nem fogtok vitákba keveredni egy-egy beszélgetés miatt.

10. Érzed, hogy mindennek van értelme és minden valami céllal történik

Amikor megismered azt a férfit, aki a férjed lesz, érezni fogod, hogy minden dolog a helyére kerül az életedben. Ez egy különleges és erős érzés, amikor azt érzed, hogy végre megnyugodhatsz, hiszen Ő ott van neked. Ez a megnyugvás is annak a jele, hogy egyszer férjhez fogsz menni a szerelmedhez.