Zsidró Tamásra újra rátalált a szerelem
2022-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Zsidró Tamás két éve szakított Várkonyi Andreával, és azóta kisebb csend övezte a sztárfodrász magánéletét. Ám nemrég egy titokzatos fotót osztott meg a közösségi oldalán, amin boldogan ölel egy hölgyet: mint kiderült, ismét rátalált a szerelem.

– Picit féltem, hogy belefásulok az agglegényéletbe. Nem mondom, hogy cölibátust fogadtam, de én a komoly dolgokban tudok kiteljesedni igazán, a rövid távú kapcsolatokban nem hiszek és nem is jellemző rám – meséli a Story magazinnak Zsidró, aki elárulta, hogy három hónapja tart új románca.

Baráti szinten már ismertük egymást, részemről régebben már volt is kezdeményezés, de akkor nem álltak úgy a csillagok. Ám a mostani találkozásunkkor már mindketten éreztük, hogy eljött a mi időnk.

Zsidró szerint korban és minden másban is passzolnak a párjával: hasonló az érdeklődési körük, az életvitelük, a humoruk, és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

„Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa. Túlnyomórészt nálam vagyunk, mondhatjuk, hogy összeköltöztünk. És nagyon jó így. Együtt kelünk, kávézunk, reggelizünk, aztán elmegyünk dolgozni. Délután együtt edzünk, aztán vagy randizunk egyet, vagy hazajövünk. Ő is a Balaton szerelmese, ahogy én, úgyhogy hétvégenként általában ott vagyunk. Ha itthon maradunk, akkor pedig a kertben babrálunk, főzünk, barátokkal vagy a gyerekekkel vagyunk” – magyarázza lelkesen a hajszobrász, akit kedvesével a kertészkedés és a gasztronómia szeretete is összeköt.

Arról, hogy szóba került-e már közöttük az esküvő, Zsidró diplomatikusan fogalmaz.

"Mivel mindketten voltunk már házasok, nem ez nálunk a fókusz, hanem az, hogy a mindennapokat jól éljük meg és tartalmasan töltsük. De ez a kapcsolat már most mélyebb annál, mint hogy bármit is kizárjunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ha minden így marad, akkor is tökéletes a boldogságunk"– mondta Zsidró Tamás, aki a 14 éves Martin, a 20 éves Dani és a 24 éves Doma után már nem tervez újabb gyereket vállalni, hanem inkább az unokákat várja.

Forrás: Blikk