Zimány Linda a legjobbkor lett szingli
2017-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Modell és leendő ügyvéd. És szingli. De utóbbit most egyáltalán nem bánja. Sőt! Azt mondja, kimondottan jól jött most, hogy nincs párja. Linda a hot! magazinnak mesélt erről.Linda régi álma volt már, hogy kipróbálhassa magát kedvenc műsorában. Nemcsak azért, mert tizenhárom évig zeneiskolába járt, hanem azért, hogy itt végre megmutathassa, milyen vidám és laza tud lenni.

Duett párját, Oláh Gergőt nemcsak fantasztikus embernek tartja, hanem rendkívül tehetséges énekesnek és táncosnak. Imád vele dolgozni.

A sok próba persze a munka mellett nagyon megterhelő, de Linda ezt most nem bánja, hiszen így egyáltalán nincs ideje a szingliségén és a magánéletén töprengeni.– Épp jókor jött ez a műsor, mintha csak meg lett volna írva a sors könyvében – mondta a hot!-nak. – Azt hiszem, kevés párkapcsolat élné túl azt az időszakot, ami most következik, mivel reggel nyolctól délutánig az irodában vagyok, aztán késő estig tanulunk és próbálunk. Kemény tizenkét órás munkanapok várnak rám, ami minden energiámat és gondolatomat leköti…

Forrás: Blikk
Hasonló bejegyzések