Zámbó Krisztián és Zsuzsi elárulta, mi lesz a közös tetkóik sorsa
2022-06-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizenegy év után véget ért Zámbó Krisztián kapcsolata menyasszonyával, Takács Zsuzsival. A volt szerelmesek már a bejelentés előtti hetekben sem alkottak egy párt, de a történtek ellenére igyekeznek jó viszonyt ápolni, és a mai napig segítik egymást. A lány például továbbra is vezeti az énekes háztartását.

– Azért engedtük be a magánéletünkbe a követőinket, hogy megmutassuk, mennyire szeretjük egymást, és ez a szakításunk után sincs másképp. Nem utáljuk egymást, Zsuzsika most is épp átjött hozzám segíteni, pakoltuk a ruháimat, sőt, ki is takarított nálam – mesélte a Blikknek az énekes.

A volt pár kapcsolata több szakítást is túlélt, de most mindketten úgy látják, nincs visszaút.

– Nem fogunk újra összejönni. Ez biztos – szögezte le határozottan Krisztián.

Az énekest és volt szerelmét a rengeteg közös emléken kívül közös tetoválás is összeköti, ugyanis a fiatalok néhány éve magukra varratták egymás becenevét: Krisztián karját a Mókus, míg Zsuzsika nyakát a Nyuszi felirat ékesíti.

– Nem fogom levetetni vagy átíratni. A karomon lesz mindig, hiszen az életem meghatározó része volt Zsuzsika. Ő sem tervez ilyesmit a saját tetkójával. Még az is lehet, hogy idővel rengeteg állatka lesz rajtam! – jegyezte meg viccesen Krisztián.

A szakítás minden esetben nehéz, különösen ennyi együtt eltöltött év után. Ráadásul az énekes és volt kedvese nem csupán együtt élt, de a jövőjét is közösen tervezte: Krisztián 2019-ben megkérte Zsuzsi kezét, így nem meglepő, hogy az esküvő és a családalapítás is a rövidtávú terveik között szerepelt. Az énekes januárban még úgy látta, hogy ez az év végre lehetőséget nyújt ezek megvalósítására, ám a sors közbe szólt.

– Sok volt a munkánk, is nagyon elfoglaltak voltunk. Azonban nagyon szeretnénk nyáron megtartani az esküvőt, és azt is, hogy bővüljön a családunk egy kisbabával – nyilatkozta korábban Krisztián.

Az elmúlt hónapok alatt viszont rájöttek, hogy az lesz mindkettőjüknek a legjobb, ha szétválnak útjaik. A szakítás okáról csupán annyit árult el, hogy nem harmadik fél miatt történt, hanem csupán annyit változtak az évek során, hogy már más elképzeléseik vannak a jövőről.

Forrás: Blikk