Zámbó Krisztián bevallotta, hogy nagyon megviselte őt a szakítás
2022-07-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem tagadja, megviselte a szakítás Zámbó Krisztiánt, aki a Zsuzsikával való szétválásuk után sokáig nem találta önmagát. Mostanra azonban már sokkal jobban érzi magát. Ha még nem is gyógyultak be teljesen a lelkén keletkezett sebek, továbbra sem hajlandó lemondani arról, hogy egyszer neki is lesz saját családja.

Az énekes másfél hónap után úgy érzi, talán már túl van a mélyponton, és bár egy új kapcsolatra még nem áll készen, nem tett le családalapítási terveiről.

– Úgy éltem, mint egy vámpír a szakítás után, lesötétített szobában üldögéltem, nem jártam szinte sehová, csak fellépésekre. A zene és a közönség volt az egyetlen, aminek felhőtlenül tudtam örülni – kezdte a Blikknek őszinte sóhajjal Zámbó Krisztián, aki tisztában van vele, hogy nem lenne értelme az újrakezdésnek egyikük részéről sem. – Zsuzsi gyönyörű, fiatal nő, biztosan sokan udvarolnak most neki. Megmondom őszintén, azért is követtem ki az Instagramon, hogy ne is lássam azt a sok pajzán hozzászólást, amit férfiaktól kap. Azt fontolgatom, hogy törlöm magam erről a közösségi oldalról, annyira hamis és mű ott minden, ez nem az én világom.

Az énekes úgy érzi, a közelmúltban érte el az érzelmi mélypontot, de most már szép lassan következhet a talpra állás időszaka is. A saját családról szőtt terveiről ugyanis nem szeretne lemondani, 42 éves korára úgy érzi, megérett az apaságra.

– Egyelőre nem állok készen még egy új kapcsolatra, de nem tettem le arról, hogy ismét rátaláljak a szerelemre. Mindig is fontos volt számomra a család, az egész Zámbó família ilyen, és mostanra egyre jobban előtérbe kerül egy saját család is. Negyvenkét éves vagyok, megértem erre, és bár fáj a szívem, hogy ez a 11 éves kapcsolat tönkrement, megértem, hogy ő 31 esztendősen még nem szeretne gyereket. Ez az utóbbi időszakban egyre több feszültséget okozott közöttünk, és közrejátszott a szakításunkban is.

 

Az énekes tisztában van azonban azzal is, hogy csakúgy, mint Zsuzsika, ő is rengeteget köszönhet a kapcsolatuknak. Ugyan mindketten tudják, nincs visszaút, szeretettel gondolnak egymásra.

– A legnagyobb tisztelettel gondolok rá és ez nem változik később sem. A Várlak című új dalomhoz készülő klipben még ő szerepel, de ez már így marad. Olyan lesz, mint egy búcsú - magyarázta az énekes, aki nemcsak a közösségi oldalak világában, de a való világban is változást fontolgat. - Szerintem a környezetváltozás sokat dobna a lelkiállapotomon. Elhagynám a jelenlegi albérletem, úgy érzem, túl sok itt az emlék. Szeretnék saját házat, de majd csak akkor, amikor a saját családommal költözhetek be.

Krisztián a szakítás óta rengeteg üzenetet kap hölgyektől, ám úgy érzi, nem a virtuális térben talál rá az igazira.

– Néha olyan üzeneteket kapok, hogy csak pislogok… - nevette el magát. - Persze, vannak olyan hölgyek is, akik kedvesen írnak, de nem az én világom az internetes ismerkedés. Biztos vagyok benne, hogy nem így találom meg az igazit. Van annyi önbizalmam, hogy tudjam, most is lehetne párom, de csak azért, hogy legyen, nem vágok bele egy kapcsolatba. Nekem fontosak az őszinte érzelmek.

Forrás: Blikk