Khloe Kardashian és Tristan Thompson újra gyermeket vállalt
2022-07-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Khloe Kardashian hamarosan kétgyermekes anyuka lesz. Hiába csalta meg őt kedvese Tristan Thompson, úgy tűnik megbocsájtott neki. A pár azonban úgy tudni, nem hétköznapi módon várja a babát.

Újabb taggal bővül nemsokára a Kardashian-Jenner család, a TMZ szerint ugyanis Khloe Kardashian újra gyermeket vállalt korábbi párjával, Tristan Thompsonnal.

Információk szerint a pár úgy döntött, hogy báranyát fogad, a kisbaba pedig hamarosan a világra is jöhet. Mindez azt jelzi, hogy Khloe és Tristan a legutóbbi szakításuk előtt döntött úgy, hogy vállalnak egy második gyermeket is. Mint ismert Khloe és Tristan együtt voltak, szakítottak, újra összejöttek, és ismét szakítottak, amikor kiderült, hogy a kosárlabdázó félrelépett és gyermeke is született egy másik nőtől.

Maralee Nichols tavaly decemberben szülte meg Tristan fiát, aki később megerősítette az apasági eredményeket, valamint nyilvános bocsánatot kért Khloe-tól. Khloe-t és Tristant az utóbbi időben együtt látták családi rendezvényeken, ami tovább erősíti azt a tényt, hogy jóban maradtak.

-Megerősíthetjük, hogy True-nak lesz egy testvére, aki novemberben fogant. Khloé hihetetlenül hálás béranyának egy ilyen gyönyörű áldásért. Szeretnénk kedvességet és magánszférát kérni, hogy Khloe a családjára tudjon koncentrálni - nyilatkozta a 38 éves valóságshowhős képviselője a People Magazinnak.

Forrás: Blikk