Yvonne Dederick a harmadik esküvőjére készül
2022-07-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár a tervek szerint pár hónap múlva kimondja a boldogító igent Yvonne Dederick, az üzletasszony még sehogy sem áll a ceremónia előkészületeivel.

Yvonne és vőlegénye, dr. Károlyi Zoltán hamarosan nyaralni mennek, utána viszont belevetik magukat a nagy nap megszervezésébe.

"Eddig sehogy sem állunk. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, így nem volt még időnk. Hamarosan Portugáliába megyünk a gyerekekkel egy szörftáborba, s ha hazajöttünk, nekiállunk a szervezésnek"– kezdte a Blikknek a Feleségek luxuskivitelben korábbi sztárja.

– Ez már a harmadik esküvőm lesz, és egy dolgot biztosan tudok, nem akarok nagy csinnadrattát. A gondolataimban körvonalazódik, mit is szeretnék. A hivatalos szertartáson két tanú lesz jelen, utána pedig lesz egy parti, ahová a szűk családot és a barátokat hívjuk meg. Ott lesz egy ceremóniamester, hogy megadjuk a módját, de nem akarunk nagy felhajtást. Még a helyszínt sem választottuk ki. Nagyon szeretek a házamban partit adni, de babonából talán nem kéne ott tartani a ceremóniát, amelyben az exférjemmel éltünk.

Yvonne és vőlegénye idővel szeretnének majd új otthonba költözni, de ez még a jövő zenéje.

– A kisebbik fiam két év múlva érettségizik, utána külföldön tanul tovább. Míg ő itthon lakik, nem akarunk költözni, de utána tervben van, hogy közös otthont alakítunk ki – mondta az üzletasszony, akinek izgalmas magánéleti fejleményeken túl új szakmai kihívások is adódtak az életében.

– Készül a második könyvem, a tervek szerint ősszel jelenik meg. Emellett egy nagy fejvadász céghez mentem partnerként, valamint coach-ként is dolgozom, változásmenedzsmenttel és életmód-tanácsadással segítek a nőknek a magán- és üzleti életük kiteljesedésében, szóval nem unatkozom egy pillanatra sem.

Forrás: Blikk