Makány Márta divattervező az interneten keresi a szerelmet
2022-07-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

52 évesen az interneten keresi a szerelmet Makány Márta! Az ismert divattervező, aki két éve büszkén újságolta, hogy 40 klilót dobott le, néhány hónapja regisztrált a Tinderre, amely talán meglepő választás 52 évesen.A sztárokat öltöztető Makány az olykor vicces, olykor inkább megdöbbentő élményeit, tapasztalatait, amelyeket az internetes társkereső applikáció világában szerzett, az Instagram-oldalán is közzétette. Néhány perces videóinak a „Mit gondoltok? Elég szép vagyok egy férfinak, vagy még kell rajtam változtatni?” címet adta. A divattervező elmesélte, volt, hogy egy férfi egy igazán jól sikerült randi másnapján részletekbe menő levélben vázolta fel neki, hogyan és miként kellene kinéznie ahhoz, hogy az úriember el tudja képzelni vele a jövőt. Számos alkalommal kérték rajta számon, miért nem hord magas sarkú cípőt, míg egy másik „lovag” gyorsétterembe invitálta első randi gyanánt. De mi vette rá a divattervezőt arra, hogy így ismerkedjen?

– Az én szakmám alapvetően a nők körül forog, többnyire nők vesznek körül, így ebben a közegben nehéz ismerkedni. Az a típus sem vagyok, aki este elmegy mindenféle szórakozóhelyekre, így esett a választás az internetes társkeresőre. Ismert emberként sincs egyszerű dolgom, bár azt tapasztaltam, a férfiak nagy része nem tudja, ki vagyok – magyarázta a Blikknek Makány Márta, aki az őt ért kritikákat olvasva sem omlott össze.

Pedig olyan is akadt, aki arra biztatta, ha már ilyen sokat fogyott, még többre is képes lenne.

– Az egy dolog, hogy valaki mit gondol magáról, de a tükröt mások tartják. Itt pedig igazán meg lehet tudni, miként látják az embert mások. Nincsenek különleges elvárásaim, de azt tapasztaltam, amit tőlem a férfiak elvártak, nem egyedi, akivel beszéltem erről, hasonlóról számolt be. Alapvetően egyébként szerintem a felém irányzott kritikák inkább jó szándékúak voltak, én így is vettem őket – mondta Makány Márta, aki nyitottan állt a társkereséshez, sőt, komolyan is vette, bár azt jó előre elhatározta, hogy három hónapot ad magának a kísérletezésre.

Mindenkinek tudom ajánlani, de arra is rájöttem, hogy én nem leszek állandó vendég ezen a felületen. Ha az ember komolyan akarja csinálni, arra sok időt kell szánni.

Forrás: Blikk