Young G és szerelme első közös babájukat várják
2020-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ismét apai örömök elé néz Rácz Béla, azaz Young G! A rapper - akinek már van egy kisiskolás lánya - az Instagram-oldalán újságolta el rajongóinak az örömhírt, miszerint gyönyörű kedvesével, Mészáros Norinával az első közös gyermeküket várják. Béci néhány hónappal ezelőtt már beszélt arról, hogy szívesen vállalnának babát a szerelmével, a közösségi oldalán elárulta, mostanra elérkezettnek is látták az időt arra, hogy a kapcsolatukat egy új szintre emeljék.

 

„Ez egy igazán nagy fordulópont az életünkben! Annyi dolgot megéltünk közösen... mondhatni elég volt már a »bulizásból«... szórakoztunk, éltünk, utaztunk nagyokat, ettünk, ittunk, kiismertük egymást annyira, hogy most már eljött az idő a családalapításra!

A két világot, ami Norinában és bennem lakozik, szeretnénk látni a gyermekünk szemében!!! Napsugár egy nagyon kedves nővérke lesz, és mi mindannyian nagyon várunk gyermekem, hogy világra jöjj!!!

"Ezúttal bejelentjük, hogy egy újszülött pocaklakó ott növekszik a szerelmem Norina, szíve alatt!” – írta közösségi oldalán a népszerű rapper, aki le sem tagadhatja a boldogságát. A követők ráadásul sorban gratuláltak a szerelmeseknek a kommentekben.

Forrás: Blikk