Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret
2019-04-16  /  Szerző:   /   Szerelem Xantus Barbara a Turay Ida Színház darabjában, és a magánéletében is egy fiatalabb férfival kötötte össze életét.A Turay Ida Színház A nők (is) a fejükre estek! címmel folytatja, a két évvel korábban bemutatott A férfiak a fejükre estek! című darabját. A történet középpontjában három nő áll, Petra, Niki és Diana. Őket Détár Enikő, Xantus Barbara és Sztárek Andrea alakítja.

A nők élete a pszichológusnál kapcsolódik össze, miután férjeik fiatalabb nőkkel léptek le. Ezek után a három főszereplő észre sem veszi az értük megőrülő férfiakat, inkább a ráncaik foglalják le őket.

A szerző a színészek magánéletéből is szőtt át dolgokat, így lehet az, hogy Xantus Barbara a darabban és a magánéletében is egy fiatalabb férfiba szeretett bele."Rájöttem, az, hogy valaki jó pasi, nem korfüggő. Ezért aztán mindegy, hogy fiatalabba vagy idősebbe szeretünk bele. Az számít, hogy induljon be a kémia, lehet fiatalabb is. Nikinél így van, és egy jó éve én is fiatalabb férfit szeretek."

Barbi ennél mélyebben nem akart belemenni a kapcsolatát firtató kérdésekbe, azt azonban elmondta, hogy a környezetéből érkező reakciókat, hogyan dolgozza fel.

"Nem engedem, hogy beleszóljanak a kapcsolatomba, elbizonytalanítsanak. Ha szeretek és szeretve vagyok, akkor az két ember dolga. Persze, fogadják el a gyerekeim, de ha mondjuk anyám beszól, azzal nem fogok foglalkozni."A két másik színésznő közül, Détár Enikő két hónapig volt egyedül, majd rátalált Péterre akivel nagyon boldogok, de Enikő az első hónapokban nagyon nehezen nyílt meg. Sztárek Andrea nem érzi, hogy lenne átfedés közte és karaktere között. Andi két éve elvált, egyedül neveli gyerekeit, de nyitott egy új kapcsolatra.

Forrás: Blikk